Web Analytics
Jump to content

Post Festum - Søker vokalist


Kossoff
 Share

Recommended Posts

Hallo.

Vi i Post Festum søker igjen etter vokalist.

Av Øyamagasinet "Fan Fansine" har vi blitt kalt progressiv blues/rock, BT og BA har omtalt oss som dagens svar på Pink Floyd, The Allman Broters og gode representater for 60- og 70-talls rock. På tross av at vi egentlig er ganske fornøyd med hvordan ting fungerer ønsker vi en vokalist som kan "krone verket", "sette prikken over i'en" og fungere som en god og troverdig frontfigur.

Vokalisten vi ser etter må fremst av alt ha en stemme både han og andre er fornøyd med. Du må selvfølgelig passe godt inn i musikken vi spiller og hva vi gjør. Alle i bandet er gode venner, så det er fint for oss og ha en vi også kan omgåes med utenom "bandtiden". Dette gjør også samholdet i bandet mye sterkere.

Vokalister vi liker er det mange av men noen er spesielt: Ian Gillian, Paul Rogers (Free & Bad Company), Ian Anderson (Jethro Tull), Janis Joplin, Brynjar Takle Ohr, vokalistduden i Wig Wam er genial, David Gilmour, Layne Staley og mange andre flinke folk.

Andre musikere vi liker er det også veldig mange av men de som stikker seg ut er: Pink Floyd, Deep Purple, Free, Yes, Emmerson Lake & Palmer, Genesis, Joe Bonamassa.

Du kan høre musikken på vår myspace

post-6907-126194419947_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.