Web Analytics
Gå til innhold
Kossoff

Post Festum - Søker vokalist

Anbefalte innlegg

Hallo.

Vi i Post Festum søker igjen etter vokalist.

Av Øyamagasinet "Fan Fansine" har vi blitt kalt progressiv blues/rock, BT og BA har omtalt oss som dagens svar på Pink Floyd, The Allman Broters og gode representater for 60- og 70-talls rock. På tross av at vi egentlig er ganske fornøyd med hvordan ting fungerer ønsker vi en vokalist som kan "krone verket", "sette prikken over i'en" og fungere som en god og troverdig frontfigur.

Vokalisten vi ser etter må fremst av alt ha en stemme både han og andre er fornøyd med. Du må selvfølgelig passe godt inn i musikken vi spiller og hva vi gjør. Alle i bandet er gode venner, så det er fint for oss og ha en vi også kan omgåes med utenom "bandtiden". Dette gjør også samholdet i bandet mye sterkere.

Vokalister vi liker er det mange av men noen er spesielt: Ian Gillian, Paul Rogers (Free & Bad Company), Ian Anderson (Jethro Tull), Janis Joplin, Brynjar Takle Ohr, vokalistduden i Wig Wam er genial, David Gilmour, Layne Staley og mange andre flinke folk.

Andre musikere vi liker er det også veldig mange av men de som stikker seg ut er: Pink Floyd, Deep Purple, Free, Yes, Emmerson Lake & Palmer, Genesis, Joe Bonamassa.

Du kan høre musikken på vår myspace

post-6907-126194419947_thumb.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.