Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Re-painting av gitar


IbanezFanatic777

Anbefalte innlegg

Jeg har en Ibanez RG350DX.. Den hvite B)

Ettersom tida har gått, har jeg oppdaga at det går an å få gitaren malt i en annen farge.. Og siden dette er mulig, og jeg har lyst til å vike litt bort fra hvit gitar..

Noen som vet hvor jeg kan få gitaren lakkert?

Tenker bl.a. Sparkle Blue, Orange, Grønn eller whatever..

Finner vel fargen når jeg er på stedet og ser hvilke farger de har tilgjengelig, men..

Noen som vet om noen i Norge som gjør dette?

Evt pris på dette?

Dette er bare på tankestadiet foreløpig, men satser muligens på re-finish i løpet av sommeren eller mot vinteren, om lommeboka strekker til, og jeg kan gi jobben til noen som vet hva de gjør..

Også, som sagt, fargen er ikke valgt, så bare kom med fargeforslag, evt små "prøver" av dem som bilde i tråden om mulig..

På forhånd takk :)

Om noen har peiling, så trenger jeg også ny hals med matchende hode og "Black Dot Inlays" istedenfor de derre pokkers "Shark Tooth"-inlayene.. Det harr vært über :D

Så, håper dere skjønner hva jeg vil frem til, da :P

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Å lakkere gitaren du har lønner seg ikke.

Lakkeringsjobben blir fort dyrere enn det gitaren er verdt desverre.

Pris eks. Husemoen Gitarmakeri på Lillehammer som er meget dyktig: 5000,-

Jeg fikk lakket en gitar profesjonelt i sommer.

Kosta meg rundt 2500,- men det var en kompistjenestepris..

Lenke til innlegg
Del på andre sider

å omlakkere gitaren din lønner seg nok bare hvis du kan det selv eller har en god venn som kan det, hvis ikke kan det som Debris sier,bli veldig dyrt.

når det gjelder hals med svarte dotter i kan du (hvis du er j***** flink) lage selv eller du kan bruke en formue å bestille en custom via internett. du kan også være så heldig at de har det inne på lokale musikkbutikken, men dette er lite sannsynlig med mindre det er en stor og berømt musikksjappe

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Er det noe jeg har lært, så bruk litt penger på korrekte plekterbrett, kina-varianter funker aldri. Original Fender, Warmoth og fra Crazyparts.de er gode.
  • Kjøpte dette plekterbrettet til en MJT-strat jeg har, men det var helt skivebom på hull-plassering.  Tenker kanskje på dette, da det er rimelig og jeg tror det skal stemme overens med hullene (må fram med målebåndet når jeg kommer hjem i kveld). Problemet er bare at det er fra eBay og Kina, slik at da har jeg vel ikke det plekterbrettet før etter jul.  Da er spørsmålet, finnes det noe kjappere alternativ enn det jeg har linket til fra eBay og som ikke koster skjorta? Er ute etter HSS, helst litt aget hvit eller mint.  EDIT:  Burde kanskje legge ved en beskrivelse av hvor feilen ligger. På bildet under ser dere et bilde av plekterbrettet. Ingen av hullene traff perfekt, de fleste lå litt feil (nok til å ikke få ned i en skrue), mens markeringene med rødt er der det er en ganske stor feil. Særlig ligger feilen i skruen over midtpickupen. Dette skulle vel tilsi at det plekterbrettet jeg har kjøpt tilsier 1962-plassering, mens jeg skulle hatt 1964-plassering? 
  • En kone skjermet etter alle kunstens regler
  • Nå er det vel ganske ofte slik at de fleste amper låter best (for gitaristen) off center. Det er jo derfor man som regel heller ikke plasserer mikk rett i senter på høyttalerkonen, og mange skjermer senter på konen med f.eks. tape.
  • Jeg laget en enkel jig for sliping av scarf joint på halsen /headstock.  Den kan enkelt justeres til hvilken grad jeg vil ha, her f eks, 10 grader.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.