Web Analytics
Jump to content

Re-painting av gitar


IbanezFanatic777
 Share

Recommended Posts

Jeg har en Ibanez RG350DX.. Den hvite B)

Ettersom tida har gått, har jeg oppdaga at det går an å få gitaren malt i en annen farge.. Og siden dette er mulig, og jeg har lyst til å vike litt bort fra hvit gitar..

Noen som vet hvor jeg kan få gitaren lakkert?

Tenker bl.a. Sparkle Blue, Orange, Grønn eller whatever..

Finner vel fargen når jeg er på stedet og ser hvilke farger de har tilgjengelig, men..

Noen som vet om noen i Norge som gjør dette?

Evt pris på dette?

Dette er bare på tankestadiet foreløpig, men satser muligens på re-finish i løpet av sommeren eller mot vinteren, om lommeboka strekker til, og jeg kan gi jobben til noen som vet hva de gjør..

Også, som sagt, fargen er ikke valgt, så bare kom med fargeforslag, evt små "prøver" av dem som bilde i tråden om mulig..

På forhånd takk :)

Om noen har peiling, så trenger jeg også ny hals med matchende hode og "Black Dot Inlays" istedenfor de derre pokkers "Shark Tooth"-inlayene.. Det harr vært über :D

Så, håper dere skjønner hva jeg vil frem til, da :P

Edited by Ibanezfreak
Link to comment
Share on other sites

Å lakkere gitaren du har lønner seg ikke.

Lakkeringsjobben blir fort dyrere enn det gitaren er verdt desverre.

Pris eks. Husemoen Gitarmakeri på Lillehammer som er meget dyktig: 5000,-

Jeg fikk lakket en gitar profesjonelt i sommer.

Kosta meg rundt 2500,- men det var en kompistjenestepris..

Link to comment
Share on other sites

Guest KAARVAAG

å omlakkere gitaren din lønner seg nok bare hvis du kan det selv eller har en god venn som kan det, hvis ikke kan det som Debris sier,bli veldig dyrt.

når det gjelder hals med svarte dotter i kan du (hvis du er j***** flink) lage selv eller du kan bruke en formue å bestille en custom via internett. du kan også være så heldig at de har det inne på lokale musikkbutikken, men dette er lite sannsynlig med mindre det er en stor og berømt musikksjappe

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Dagens ble LTD EC1000T. Fikk renset halsen med leomon oil, justert litt og testet et GHS David Gilmour 50-10.5 sett jeg hadde liggende. Veldig crispy og fin lyd.   
  • det behøver ikke å bety at de ikke får solgt mye likevel. hvis du tenker over det; passer ikke den beskrivelsen (idiot) på skremmende mange folk? tipper qanon-bevegelsen har en del slike i sine rekker..... og bassister.... bruktbilselgere......påvirkere.....fanatikere av alle slag....folk som trives i dress.......personen som fant opp begrepet "supermåling" i forbindelse med meningsmålinger.....kommunikasjonskonsulenter......folk som gleder seg til neste the fast and the furious  - film .....prosjektledere for veiprosjekter i bergen.....folk som ikke kjører motorsykkel.... og mange, mange flere. faktisk tar jeg meg selv i å tenke "er JEG en idiot?" en gang i blant. svaret der er riktignok alltid nei, men jeg slutter aldri å spørre likevel. viktig å ta en selvevaluering en gang i blant. regner med de fleste innser at det meste av dette jeg har skrevet bare er tull, designet for å skape litt latter (forhåpentligvis). men det første poenget står likevel: det finnes overraskende mange som går på slike ting som Audun sikter til. en del fabrikanter av ubrukelige produkter skor seg på slike folk. det eneste man kan gjøre i møte med slikt, er å prøve å sørge for at man selv, og folk man bryr seg om, ikke går i fellen. å prøve å skåne en stor gruppe mennesker for slikt, er ikke enkelt. jakten på gode tilbud sørger for det, og er sterkere enn mange tror.
  • HB eller ikke - da jeg vokste opp på 70 og 80-tallet fantes det mye DRITTGITARER. Altså de rimelige. Tror du skal vært sykt uheldig med en hvilket som helst lavprismerke for å komme NED på det nivået mye av skrotet den gang var på.
  • Jeg har et lite verksted og skrur litt i gitarer, hovesakelig egne og for venner og bekjente men tar litt oppdrag utenom også når jeg har tid og anledning. I den forbindelse har jeg skrudd i en håndfull HB`s. Min erfaring er at de billigste er nettopp det, billige gitarer, men kommer man over 200Euro, er det stort sett gullfine nybegynnergitarer som trenger lite hjelp av meg (i motseting til de billigste hvor QC virker ganske fraværende). Hadde ikke nølt med å anbefale en av disse Suhr-aktige til en nybegynner om man trakter mot mer moderne stuk enn Epi og Sq. Når det er sagt, er man femten og har råd til drømmegitaren, skal man kjøpe drømmegitaren og drite i folk som mener HB er best i hele verden, for det er de ikke   
  • Jeg mener at det ikke er snakk om enten eller, men både og her, selv om jeg kjenner meg igjen. Confirmation bias spiller nok en vesentlig rolle. Og alder. Jeg er jo en nokså moden herremann som vokste opp med status-standarden Fender eller Gibson. Så hadde man temmelig mediokre varianter av dette - supplert med andre merkelige variasjoner fra merker som Vantage, Orpheo, Cimar (Ibanez), Hondo etc. Jeg kan huske at Wing-serien fra Washburn var regnet som annenrangs gitarer på den tiden (i min krets), mens jeg i dag ville ha gitt gode penger for en Eagle eller Falcon. (Yamaha SG-serien, Ibanez Artist-serien popper også opp som kvalitetsalternativer i dag) Jeg _tror_ at kvaliteten på det vi i min tid kalte billig-ræl er betydelig bedre nå til dags. Og det er jo hyggelig at man kan prissette velfungerende instrumenter i antall sixpacks:-)
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.