Web Analytics
Jump to content

Nilsefix - Dark Rain


Nilsefix
 Share

Recommended Posts

I det siste har jeg (som noen kanskje vet) blitt mer og mer jazza , uten å ha hørt spess mye på jazz før. Men ender ofte opp i stiler som kan ligne på det iallefall . Så jeg vurderer å faktisk nå få ferdig en EP .... ellerno ..

og her er introlåta til den.. Den skal på en måte introdusere stemninga osv i de låtene som kommer ... Syntes den ble ganske kul ..

Temaet skal jeg kanskje (takket være Mr. Bungle) la gå igjen noen steder gjennom EPen for syntes det er et ganske kult tema ...

Dere får se hva dere synts.. håper ikke introen til introen blir kjedelig .. syntes iallefall det er litt fint :) hehe ..

.låta har fått navnet Dark Rain og ligger her :

http://www.soundclick.com/bands/2/thenilse...riencemusic.htm

gakker og dukker

yours truly

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

Fint dette! Bra intro, og introen til introen funka også fint.

Lydbildet blir jo fett da, med de layerne som ligger i bakgrunnen. Funker fint. Stilig med de trommene som følger melodien. Pen gitarlyd, får nesten litt folkemusikkfeeling! Fint spilt. Om jeg skal pirke synes jeg kanskje du kunne prøve å frasere linjene dine litt mer. Slik at de beveger seg litt mer mot slutten av frasa. Slikt er i alle fall fløytelærer'n min veldig opptatt av:D Hvis ikke kan det bli litt oppstykka, om du skjønner hva jeg mener. Og en ting til: Den siste korden du strummer, etter å ha spilt temaet. Den synes jeg du kan droppe, hehe. Men det komposisjonsmessige har jeg jo egentlig ikke noe med.

Link to comment
Share on other sites

rytmen til melodien er veldig merkelig , uten at det høres merkelig ut :P .. asså melodiens rytme i forhold til alt annet , hører det når den først starter :P hehe... tror ikke jeg skal fikse no på frasering og melodi , men skal se hva jeg kan gjøre med den chorden , den er jeg egentlig enig i .. takk for at du hørte , og takk for tips!

topp stemning!

Nilse

fix

Link to comment
Share on other sites

ok , takk for tipset nettrom .. detta ble aldri helt skrevet , så slutten er litt sånn "hmm , hva skal jeg gjøre nå..." haha .. vet ikke HELT om jeg orker å gå inn å fikse no mer på låta , men om det gjør det , skal jeg følge rådet ditt .. thanks ..

jeg får stadig feedback som sier "hei , du har iallefall hørt på pink floyd" .. det som er litt rart da (og seff flaut , siden jeg er musiker:P) er at jeg aldri har hørt no særlig på floyd . Kjøpte Dark Side of the Moon en gang , men likte den ikke .. hehe .. Men High Hopes live , det er et geni-verk..

Takk for kommentarer !

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
  • Siste aktive tråder

  • http://www.BILDELERstore.co.no

  • Støtt driften av GitarNorge


  • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.