Web Analytics
Jump to content

DiMarzio Super Distortion vs X2N


Nemiz
 Share

Recommended Posts

Hei!

Har bestemt meg for å kjøpe enten en Super Distortion eller en X2N for å putte i bridge på en strat kopi.. Men jeg har ikke peiling på hvem jeg skal velge :blink: Er det noen som har erfaring med disse som kan fortelle meg hva som er den store forskjellen? Har ingen steder jeg kan få testet disse.. Det viktigste er at de takler masse vreng/distortion bra, noe jeg regner med at de kanskje gjør :lol: Hadde vært fint med noen råd angående disse to! Åja, jeg har bestemt meg for å kjøpe en av disse, så andre anbefalinger er ikke nødvendig :)

Link to comment
Share on other sites

Takker for alle inspill :) Tror kanskje jeg heller mot en Super Distortion.. Trenger ikke pickupen til "metal only", så da er vel SD'en det jeg trenger. Men jeg har planer om å splitte humbuckeren med en push/pull pot.. Fungerer dette like fint på begge? Har ingen erfaring med slikt :)

Link to comment
Share on other sites

Skal du ha Coil tap eller serie/parallel på den poten da? Jeg hadde coil tap på min Super Distortion før og det fungerte helt greit, da blir det jo single coil lyd. I fjor ville eksperimentere med serie vs. parallel så nå har jeg det. Det er også kult, men kanskje ikke så veldig stor forskjell da :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.