Web Analytics
Jump to content

Tre45 + Diezel = Sant


Recommended Posts

 • Replies 55
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Har de begynt å ta inn skikkelig eller er det den ene Herberten som har stått der en stund?

Forøvrig bra at de begynner å se på andre merker enn de som ser pene ut. Ikke så lenge siden til og med jeg begynte å spørre om Diezel. Og etter en inspeksjon på NAMM kom kommentaren "Jeg har sett Verdens styggeste amp! Men den låt veldig bra." He he.

Link to comment
Share on other sites

Jorge har en Diezel amp ja.. Den har så JÆVLI fin clean lyd...

har aldri hørt maken...Men de er dyre da..

off topic: TRE45 skal slutte å importere PRS..Har jeg hørt.. av Jorge.. de skal ta inn ett annet merke istedet..Jeg husker ikke hvilket merke da..

Link to comment
Share on other sites

James Hetfield spiller på en Diezel-amp på DVD'en som følger med St. Wanker albumet. Hadde vært digg å hatt råd til noe slikt, men akk, får vente til jeg er gammal nok til å ta opp lån :)

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Tre45 har begynt å tatt in Diezel amper ja.!!! Var der nettopp å kjøpte meg en herbert.... Det er den feteste ampen jeg har vært borti... Fryktelig dyr oxo... Et Diezel 2*12 kabinett kostet lik mye som et 4*12 kabinett hos andre merker.. rundt 8000 kr tror jeg....

Vi skulle teste volum, hehe, og vi skrudde bare det halve av det ampen kan gjøre, å fy ...., det var høyt.. Det er snakk om 180 watt.. Grunnen til at de har laget en amp med så mye watt er att nedstemte gitarer skulle holde like bra trykk som gitarer som er stemt etter pitch. Ikke at volumet betydde så mye for meg, lyden var bare helt konge.. 3 kanaler: Clean,Crunch,High Gain(vet ikke om den siste het det men). Cleanen var den reneste clean lyden jeg har hørt. Drit konge clean.. Den var kjempe fin. Crunchen hadde rocke lyd... Sånn som jeg ønsker det. På crunchen hadde man en + og - knapp om hvor mye vreng man ville ha... Smart.. Så kommen man til High Gainen som er bare konge... Deilig vreng.. åhhhhh:):) Man hadde en slags knapp(husker ikke hva den het) der man vil en annen tone på alle kanalene.. Veldig kult... Mastersjeksonen hadde to volum.. Dette er veldig smart fordi da kan du ha den ene til rytme å den andre til solo...

Det var en heavy fyr som hadde vært der fortalte Jorg meg. Han hadde en marshall og en Mesa Boogie. Han prøvde Herberten og solgte både marshallen å mesn for å kjøpte herberten.

Alle som hadde prøvd Diezel ampen hadde kjøpt den..

Men jeg får ikke min før utti september ... Gleder meg vilt.... De tar inn 4 og 4 om gangen tror jeg..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.


 • Siste aktive tråder

  • Jeg oppbevarer mine heltregitarer (archtop og kasse) nesten uten unntak i gitarkassene. Rommet jeg oppbevarer gitarene i har «bedre» (for gitarer om ikke annet) luft enn resten av huset, men jeg har et hygrometer for å følge med på fuktighet og temperatur. Så langt har det stort sett vært innafor i rommet (35-60% fuktighet). I enkelte perioder om vinteren har jeg satt inn en bolle med vann for å tilføre fuktighet. Det funker, men jeg skal vurdere å anskaffe en liten luftfukter.
  • Brum brum. Neida, skaff deg et hygrometer (hundrelapp eller to), så følger du med utover vinteren. Ingen grunn til å fukte lufta så lenge du har inneklima innafor "normalen". Men absolutt lurt å ha forholdsregler: Jeg har en heltre granlokk Ayers stålstrenger som ikke greide seg gjennom den tørreste og kaldeste vinteren i trøndelag på lenge (10-12 år siden?) uten betydelige sprekker i lokket. Den hang på veggen i stua, og jeg hadde ikke begrep om luftfuktighet da. Den låter og spiller nydelig, så det er foreløpig kun kosmetisk, men så kosta den bare omkring 5000,-, så ikke noe stort tap. Ellers, hvorere du borhena? Innland/kyst/fjell? Har litt å si.
  • Takker!  Hvor mye legger dere i luftfuktighet og slikt for kassegitarer? Fikk med en pakke d'addario humipak, men tenkte det er lurest å vente til vinteren med å poppe den? Gitaren kommer til å ligge i kassen når den ikke er i bruk. Er første heltre kassegitar jeg eier, so bear with me
  • Takk, ingen ``blemmer`` så langt. Kroppen er av et treslag kalt silkwood, lett i vekt og lett å arbeide med, fresen  kutter som i smør. Kjøpte det av Roy Bang i RB Guitars . Teak i halsen derimot, chipper lett og her må man være forsiktig, forrige gang slo det ut en feit flis på hjørnet av headstock, da jeg kom for brått inn mot fresestålet. trodde det var kjørt der ,men den lot seg fint lime på plass, og umulig å se nå. Men jeg synes det passer bra i hals. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.