Web Analytics
Jump to content

Problemer med bestilling av GN's T-skjorte


hkurt
 Share

Recommended Posts

Nå er det andre eller tredje gangen jeg forsøkte å bestille t-skjorten med Gitarnorge's motiv.

Av en eller annen grunn får jeg ikke betalt den med Paypal som blir reklamert med. Vet det ikke er Paypal kontoen som er feil med.

Har andre også hatt problem med dette?

Link to comment
Share on other sites

Hei! Jeg skal sjekke dette med leverandøren.

Fikk det til nå.

Jeg regnet med jeg skulle bruke checkout with paypal med en gang, og ikke gå gjennom vanlig utsjekk dersom jeg skulle bruke paypal.

Var ganske misvisende det der <_<

Link to comment
Share on other sites

Tråden finner du her:

T-skjorte fra Gitarnorge? - Gitarnorge - Norges største gitarforum

Størrelsene på skjortene er "normale", ikke sånn som en del merker, der large er omtrent som medium i størrelse og så videre.

Altså, at den reelle størrelsen er ett hakk under det de er merket med.

Kvaliteten på skjortene er meget god. Jeg har flere.

Prioriterte tråden, jeg. Anbefaleralle å handle, da i tillegg til å få en skjorte som er fin, faktisk støtter forumet når du handler en. Omtrent som U-hjelp.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Anbefales generel tå ha et lydkort for innspilling, med mindre man bruker en enhet med innebygget USB-interface (HX Stomp, POD, andre multi-fx-enheter.) Gir mye mer fleksibilitet og kvalitet. Jeg har ikke klart å bruke PC'ens lydkort til noe fornuftig innenfor musikk.  Kan også nevne at det funnes masse plug-ins / software som gir deg gode toner å spille inn med via VST plugins. Eksempler: Positive Grid Bias FX, Guitar Rig, Neural DSP. Tror listen er uendelig  Jeg brukte Bias FX lenge til stille-øving etter at ungene har lagt seg. Imponerente god lydkvalitet, og stort utvalg.  Forslag til lydkort: https://evenstadmusikk.no/focusrite/1131912/focusrite-scarlett-2i2-bundle-med-mikrofon-hodetelefoner-og-software
  • Stemmer nok det. Katana 50 har 1/4" jack rec/phones ut.
  • Produsenten oppgir bare minijack ut: https://www.boss.info/global/products/katana-mini/specifications/
  • Det er nok lurt ja Tror nok det beste for meg er å bli litt mer erfaren med noe basic utstyr og så se litt mot horisonten etterhvert. Tusen takk for den oversikten! Jeg ser et par stk som skiller seg ut for mitt behov. Men, jeg ser her (og når jeg ser nærmere på produktbeskrivelsene i norske nettbutikker) at Katana mini har en "rec out" port. Oversikten sier det er USB, men bildene på nettbutikkene ser ut som en vanlig jack. Uansett, betyr det at jeg kan koble den rett til laptoppen (via mikrofonporten??), og uten å ha noe mer lydkort? Det hørtes litt slikt ut fra oversikten.
  • Skal skaffe meg et nytt kabinett til en Marshall JCM 900 100w higain dual reverb. Ser for meg 2x12 med vintage 30 elementer. Har sortert meg ned til Marshall 1936v og Orange PPC212 open back. Har noen her inne erfaring med disse to kabinettene og kan komme med sitt syn på hva de anbefaler?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.