Web Analytics
Jump to content

Nytt instrument!


Hjalmar Sæterstøl
 Share

Recommended Posts

Keyboard er det beste valget...

Bass, du spiller gitar okey, du kan vel tonene på gripe brettet.Da klarer du sikkert å spille etter besifringen på en sang sånn noenlunde, men ikke kall deg selv som en bassist for det..

Hvis du lærer deg keyboard kan du jo spille hva du vil på det. + at det er veldig moro.

men det er opp til deg..

Link to comment
Share on other sites

Spiller piano og trumpet på si, og de er begge fine instrumenter. Men piano er vel greiest som bi-instrument. Det er ikke noe prob og bli en grei bassist av gitarkunnskaper, hvis du kanskje spiller litt innimellom.

Link to comment
Share on other sites

Det er ikke noe prob og bli en grei bassist av gitarkunnskaper, hvis du kanskje spiller litt innimellom.

Vel alt er relativt :D Skal ikke ta den diskusjonen igjen, men jeg synes ikke man er en grei bassist selv om man flekker smells like teen spirit :wink:

Forøvrig vil jeg anbefale deg piano. Alltid kjekt å kunne!

Link to comment
Share on other sites

det er enstemmig piano, så nå er køddleif rett og slett _helt_ nødt til å lære seg å spille piano! Må lage en egen tråd om det også!

Køddleif lærer seg piano med gitarnorge!! :D

Gleder meg til å høre hvor god du blir! ;)

Link to comment
Share on other sites

om dykk har linkz til lessåns ?.. :-D

jeg ville kjøpt meg et midi keyboard med skikkelige piano tangenter (sånne med vekt på), også bare brukt pc'n for å spille av de rette lydene.. så har du alt av muligheter, og kan spille alt i fra grand piano til rhodes osv..

Link to comment
Share on other sites

Lær deg først å spill piano så keyboard, d vil jeg anbefale.

Det sa pianolærern min vertfall.

Å kunne spille bass og det å være høvelig god på bass er jo to helt forskjellige ting da.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg vil ikke være særlig mer konkret da det neppe vil ha betydning for sjansene til å finne igjen gitaren, og kan stille noen i dårlig lys. Jeg har også alle opplysningene fra en person som er død, slik at de ikke kan ettergås.
  • Jeg vet ikke om det er innafor i det hele tatt i dette forumet, men kanskje du kan være litt mer konkret når du nevner artister? Det vil sannsynligvis hjelpe. Moderatorer?
  • Et stykke ut på 2000-tallet  skulle en kamerat ta med seg denne til Oslo (hvor han jobbet som lydtekniker) for salg. Den ble først lånt ut til en artist som var interessert, men det var visst dårlig med likviditeten. Deretter ble den etter hva jeg er blitt fortalt satt i en forretning, inntil noen andre viste interesse og gitaren på nytt ble lånt ut, visstnok til en som var involvert i en viss gitartrio som "herjet" på den tiden. Herremannen sluttet i denne trioen, startet hos en annen kjent norsk artist hvorpå han flyttet til utlandet. Jeg regner med at gitaren enten ble med på lasset, eller solgt videre. Oppgjør fant aldri sted, og jeg så aldri gitaren igjen. Dette lå veldig på kameraten min som slet med livet på alle områder, og han ønsket å gjøre opp for gitaren av egen lomme, selv om jeg gav uttrykk for at dette ikke var hans problem. Han gikk dessverre bort i 2015. Nå skriver vi 2021, og det er mer enn seks år siden kameraten gikk bort og rundt 15 år siden gitaren forsvant. Jeg lurer veldig på hvor den kan ha havnet, og om nåværende eier er klar over at den i praksis er tyvgods. Selv kjøpte jeg den hos Contronic musikk i Kristiansund på slutten av 90-tallet. Pickup`ene var veldig mikrofoniske, og jeg tok livet av 2 ved forsøk på å vokse dem. Den som fremdeles fungerte ble satt tilbake i gitaren, og fikk selskap av en singelcoil fra en Schecter-strat, samt bridge-pickup`en fra en 1982 60`s reissue. Begge donorgitarene tilhørte kameraten min. Hvis noen har sett denne eller har noen formening om hvor den er havnet setter jeg stor pris på å få info. Legger ved bilder av gitaren tatt av meg. Serienummer er godt synlig.  
  • Jeg har handlet for over 5000 2 ganger hos Thomann. Begge gangene måtte gebyr/mva betales før utlevering av pakka.
  • En mann med million kroner 😁
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.