Web Analytics
Jump to content

FALCON - Norway Guitars


metalfrog
 Share

Recommended Posts

 • Replies 47
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Synes de ser helt for jævlige ut.

Lyser billig av de!

No-name pickuper, cheap-o-rama lisens Floyd osv

Fender rippoff logoen er cheezy og headstocken fæl (..Og det fra en som digger stygge headstocker som Tylers osv :D )

lurte ikke på om hvordan dere syntes den så ut, lurte på om det var noen som hadde prøvd den

Link to comment
Share on other sites

Husk å bruke vann (water) til å vaske gripebrettet (fretboard) hvis det er av lønn (maple).

:rolleyes:

:lol::huh: Har sett den i signaturen til noen, link? :rolleyes:

Har sett disse gitarene på finn jeg også, skulle faktisk til og lage en tråd om de! :lol:

De ser fine ut, men som sagt over, det er nok ett eller annet Fender ripp-off.

Edited by Guns N' Roses
Link to comment
Share on other sites

Er tøft med bright da, ala Malmsteen!

Malmsteen har vel brukt begge deler han også. Min post var egentlig ikke veldig alvorlig ment heller da det gjerne er flere faktorer som påvirker lyden, men min erfaring er at lønn er brightere. (og dessuten tregere å spille på, men alt dette blir smak og behag. )

Link to comment
Share on other sites

OT her, men Fender og Fendertype gitarer med singlecoils bør ha rosentre gripebrett hvis de ikke skal bli alt for bright i lyden. :)

Telecasteren jeg hadde hadde lønn (maple), men jeg opplevde ikke den som spesielt skarp (bright) i forhold til Straten min, som har rosentre (rosewood). :D

Link to comment
Share on other sites

Det er litt vanskelig å generalisere når det kommer til treverk, spørsmålet er hvilken hals som er montert på hvilken kropp ofte. F.eks er Alder (or) kjent for å være nøytral, men enkelte typer Ash (ask) er kjent for å være litt mer lystklingende - men alikevel er det vanligst å bruke lønn gripebrett på halser til gitarer med en kropp i ask fordi rosewood tilfører litt ekstra energi øverst i diskanområdet.

Så kommer variablene - treets egenvekt, er halsen laminert, hvilken type ask/alder/rosewood.. bla, bla

Jeg hadde f.eks en strat med basswood kropp og hel ulakkert hals i lønn - den gitaren hadde en veldig, veldig varm tone sammenlignet med omtrent alle alder/rosewood strat'er jeg har prøvd.

For min egen del har ikke blitt så veldig mye klokere, selv om jeg har prøvd å trekke noen konklusjoner :)

Link to comment
Share on other sites

Telecasteren jeg hadde hadde lønn (maple), men jeg opplevde ikke den som spesielt skarp (bright) i forhold til Straten min, som har rosentre (rosewood). :D

Straten er jo i utgangspunktet brightere enn en Tele uansett. Har to Teler, en med lønn og en rosentre gripebrett. Den med lønn er litt brightere uten at jeg skal påstå at gripebrettet er årsaken, men har også lest flere som påstår det samme, så det er kanskje ikke bare tomprat.

Link to comment
Share on other sites

Jeg la plutselig merke til at dette jo er den samme selgeren som alltid prøver å selge noe Fender/Squier til ubegripelig høye priser.

Spesielt denne annonsen har jeg latt meg fascinere av i lengre tid : http://www.finn.no/finn/bap/object?finnkode=20188748

"Kroppen har litt grov finish" - SE på det der a.. Jeg har laget penere ting med kontaktpapir og ukebladbilder. Det mest utrolige er jo at dette makkverket bare har steget i pris..

"Falcon guitars norway" ? Rimelige asia gitarer med litt for høy pris til at de kan konkurrere med noe som helst tipper jeg..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.


 • Siste aktive tråder

  • https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Fender-Hendrix-Voodoo-Child-Ball-End-Gitarstrenger-av-Nikkel-10-38/3G3G Kunne det funket, eller blir det for tynt i basstrengene?
  • Tipper han mener 10-42, altså basstrengene fra et typisk .009-sett. Vet ikke om noen slike sett i Norge. Curt Mangan har et slikt, mulig det kan lønne seg å bestille noen sett om gangen.
  • Enten har jeg missforstått noe, eller så må du utdype litt hva du mener. Er det til en 6-stengs elgitar, eller noe 12-strenger det er snakk om? Siden du nevner 009 på bass-strengen.  Det er vanlig med f.eks 10-46 (noen skriver 010 - 046 ) sett, eller 09-46 der første tall er lys E og 46 er mørk E. Jeg bruker 11 - 49 sett og det er perfekt balanse for min stil, bestiller i større kvantum her, av og til har de enten god kampanjer eller gratis frakt, som gjør at det lønner seg å bestille 10-20 pakker. https://www.stringsandbeyond.com/daddario-electric-guitar-strings-exl115-3d-blues-jazz-rock-11-49.html https://www.stringsandbeyond.com/ernie-ball-electric-guitar-strings-2220-12p-power-slinky-11-48.html Skal du bare ha et par sett, lønner det seg å bestille lokalt. 
  • Hei. Jeg kunne tenke meg .010 på de lyse strengene, og .009 på basstrengene. Tipper det finnes noen ferdige sett på utenlandske nettsider, men har ikke sett noe slikt på norske nettbutikker. Er det noen her som kjenner til norske selskaper som selger slike sett?  Alternativt kan jeg Kjøpe fra en utenlandsk nettbutikk. Hvordan blir det da med moms og frakt - er det noen som kjenner til hvordan dette er for tiden? Kjedelig å kjøpe strenger for 300,- men betale like mye i moms og frakt.  Kjøpe enkelt-strenger. Tipper dette blir en del dyrere enn eventuelle ferdige sett.  EDIT: Dette gjelder altså ordinære elgitar-strenger. 
  • Ok, Eclipse er jo i boks, men ein kvit Custom eller Classic Custom-suget er fortsatt tilstede. Er det ingen som har stående ein slik? Eller veit om ein som har ein slik som ikkje blir brukt…? Hvis det er av interesse med (del)bytte så har eg diverse gitarer og ting som «er på vei ut». Feks Gibson LesPaul Deluxe (1974, men ikkje heilt original lengre, blandet annet refinished og den har fått humbuckers), Fender Road Worn 50s Stratocaster, Gibson Les Paul Studio (alpine white), Fender Highway One Stratocaster (rockefjøl som er godt slitt og krakellert i lakken med kun 1 humbucker ved stolen), Fender TwinReverb 1976 (silverface, nylig service).
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.