Web Analytics
Jump to content

Julekos


Gnome
 Share

Recommended Posts

Hei!

Jeg postet tidligere et utkast til et PCB-kort som kan brukes på rør. Dette er utvidet litt etter de tilbakespillene jeg fikk, og også blitt produsert av en kar i Kina. Så nå skal jeg kose meg i jula:

altec_3b.jpg

SDC10560.JPG

SDC10561.JPG

Jeg venter på noen komponenter, også skal jeg drille noen hull til på baksiden til jacker. En liten tur på elfa etter en trafo og litt kabel blir vel aktuelt etterhvert også.

Futurlec, The Electronic Components and Semiconductor Superstore anbefales forresten på det sterkeste. $5 fastpris på frakt på bestillinger opptil $29, så hvis man fordeler bestillingene kan man spare en del penger. For 20 dollar får man uansett helt latterlig mye ting i forhold til på elfa.

Link to comment
Share on other sites

Dette er jo bare en liten preamp, så jeg kommer til å kjøre 9vAC inn, også bruke en knøttliten 18vAC-trafo koblet "baklengs" for å få den tilbake opp på 117v internt i boksen. Det blir ingen superfancy strømforsyning for å si det slik, hehe.

PCB'ene bestilte jeg fra pcbcart.com. Veldig dugelig sjappe egentlig, kostet meg 108 dollar inkl. frakt for 10 stykker (jeg tenkte å bestille 5, men de 5 ekstra kosta meg bare 4 dollar ekstra). Hvis det viser seg å fungere bra, kan jeg jo dele med meg uten særlig stress. De var kule på å merke pakken slik at jeg slapp fortolling.

- Emil

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.