Web Analytics
Jump to content

Kritisk løsning!


Arne.
 Share

Recommended Posts

Hei!

Det har seg slik at bandet har vært i studio for å spille inn demo/ep og tenkte da at jeg kunne legge ut to sanger her for å høre hva dere syntes!

Trykk her takk! :)

Shadow from the past

Dette er da den roligste sangen/baladen.

War Machine

Er litt mer trøkk i den her (men allikevel ikke den mest aggressive sangen vi har) ! ;)

Beklager at det kan være litt dårlig kvalitet men det ble slik da jeg måtte komprimere begge sangene litt ( til 98 kbs ) for at det skulle være mulig å laste dem opp.

Uansett fyr løs og si hva du mener! :)

Critical Solution ;)

Edited by Arne.
Link to comment
Share on other sites

Nå skal jeg ikke høres ut som en gretten gammel gubbe, men vokalen er innimellom lettere sur, og for meg høres det ut som dere bør trene på presisjonen - det er ikke 100% tight hele tiden. Tror dere kan være et band som funker bra live, men som kan bli litt kjedelige og anonyme på plate - eller for å si det på en annen måte: Jeg ville kanskje vurdert et live-opptak som et bedre utgangspunkt for en plate, fordi jeg har en mistanke om at det ville fange stemningen og låtene bedre.

Hvis jeg skal gi et råd: Bruk den kommende EP'en til å skaffe spillejobber, og når dere har spilt minst et halvt år på ulike scener får dere ordnet med video-opptak. Ikke all verdens fancy effekter, men rett og slett en konsertvideo som også viser hvordan publikum reagerer (tente lightere, hylende jenter, you name it). Synes det er flere band som burde tenke video i stedet for ren musikkplate, både fordi det viser en konsertarrangør hva han kan forvente, men også fordi det ikke er så mye mer komplisert enn ren lydproduksjon (forskjellen er at du bruker ressurssene på video-redigering i stedet for redigering av studiolyd). Har produsert nok video til å vite at den type produksjoner er rimelig greie å få til bra. En god konsertvideo gjengir mye av konsertopplevelsen, og viser ikke bare fingrene til gitaristen B)

Link to comment
Share on other sites

Det er noen kule ideer og riff her, men som nevnt tidligere, sur gitar fønker dårlig på plate.

Anbefaler dere ikke å bruke dette som demo, men heller legge litt mer arbeid i innspillingen. Snakker da om Warmachine.

(Den andre hørte jeg ikke på)

Dette er ikke ment som slakt, men konstruktiv tilbakemelding.

:)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Anbefales generel tå ha et lydkort for innspilling, med mindre man bruker en enhet med innebygget USB-interface (HX Stomp, POD, andre multi-fx-enheter.) Gir mye mer fleksibilitet og kvalitet. Jeg har ikke klart å bruke PC'ens lydkort til noe fornuftig innenfor musikk.  Kan også nevne at det funnes masse plug-ins / software som gir deg gode toner å spille inn med via VST plugins. Eksempler: Positive Grid Bias FX, Guitar Rig, Neural DSP. Tror listen er uendelig  Jeg brukte Bias FX lenge til stille-øving etter at ungene har lagt seg. Imponerente god lydkvalitet, og stort utvalg.  Forslag til lydkort: https://evenstadmusikk.no/focusrite/1131912/focusrite-scarlett-2i2-bundle-med-mikrofon-hodetelefoner-og-software
  • Stemmer nok det. Katana 50 har 1/4" jack rec/phones ut.
  • Produsenten oppgir bare minijack ut: https://www.boss.info/global/products/katana-mini/specifications/
  • Det er nok lurt ja Tror nok det beste for meg er å bli litt mer erfaren med noe basic utstyr og så se litt mot horisonten etterhvert. Tusen takk for den oversikten! Jeg ser et par stk som skiller seg ut for mitt behov. Men, jeg ser her (og når jeg ser nærmere på produktbeskrivelsene i norske nettbutikker) at Katana mini har en "rec out" port. Oversikten sier det er USB, men bildene på nettbutikkene ser ut som en vanlig jack. Uansett, betyr det at jeg kan koble den rett til laptoppen (via mikrofonporten??), og uten å ha noe mer lydkort? Det hørtes litt slikt ut fra oversikten.
  • Skal skaffe meg et nytt kabinett til en Marshall JCM 900 100w higain dual reverb. Ser for meg 2x12 med vintage 30 elementer. Har sortert meg ned til Marshall 1936v og Orange PPC212 open back. Har noen her inne erfaring med disse to kabinettene og kan komme med sitt syn på hva de anbefaler?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.