Web Analytics
Jump to content

Guardians of Time.


Thunder Fingers
 Share

Recommended Posts

Bare rapper det vår fantastiske manager skrev på Facebook:

"Guardians Of Time er i siste innspurt i skrivingen på sitt 3. Album, og er klare for studio på nyåret. Dette blir nok en skive proppet av melodiøse låter, utsøkt melodiføring i gitarene , og vokalføring som får hårene på kroppen til å reise seg i takt med et groovende komp. GLED DERE!!

Tirsdag 29 Desember, inntar de scenen På Hjørnet, Kristiansand. Dette blir en kveld fullspekket av gode gamle låter,samt en smakebit av den nye skiva. Om du føler julekosen har lagt seg godt på kroppen....Etter denne kvelden er ribbefett og julepølser historie,så...MØT OPP!!

CC: 150,-

BAND:

Bernt Fjellestad (vokal)

Paul Olsen (Gitar)

Bent Lindebø (Gitar)

Øivind Vågane (Trommer)

Martin Eltvik (Bass)

GUARDIANS OF TIME on..

MySpace:

http://www.myspace.com/guardiansoftime

Home page:

http://www.guardiansoftime.no/

PÅ HJØRNET, KRISTIANSAND

På Hjørnet "

Incompatible Browser | Facebook

Link to comment
Share on other sites

 • 5 weeks later...

Dette var fett !!

Hører på "Faceless society" nå, rå saker, og godt att dere har en såppas god vokalist til fantastisk komp ;)

Sku ønske jeg hadde vært på den konserten altså..

edit igjen..

Hørte nå soloene :P damn.

Det blir jo en skive alle som liker metal bør ha?

Edited by xshorteyx
Link to comment
Share on other sites

vanvittig bra musikk! hører på skiva deres på Spotify. God vokalist, fine gitarmelodier, treffende riff. god bassist og så klart :D

grattis med kult band :)

Takker! Jeg har akkurat joinet bandet, så det er ikke jeg som spiller på Machines of Mental Design, men jeg blir med på det kommende albumet. Bernt er en fantastisk vokalist, det er det ingenting å si på, hehe.

Faceless Society er fra det første albumet, Edge of Tomorrow, som ikke er å finne på Spotify. Visst dere går i innspillingsforumet så ligger det en video med en av de nye sangene der, dårlig lyd kvalitet men..

Takker for hygglige kommentarer, er alltid gøyt å høre :D

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Fender-Hendrix-Voodoo-Child-Ball-End-Gitarstrenger-av-Nikkel-10-38/3G3G Kunne det funket, eller blir det for tynt i basstrengene?
  • Tipper han mener 10-42, altså basstrengene fra et typisk .009-sett. Vet ikke om noen slike sett i Norge. Curt Mangan har et slikt, mulig det kan lønne seg å bestille noen sett om gangen.
  • Enten har jeg missforstått noe, eller så må du utdype litt hva du mener. Er det til en 6-stengs elgitar, eller noe 12-strenger det er snakk om? Siden du nevner 009 på bass-strengen.  Det er vanlig med f.eks 10-46 (noen skriver 010 - 046 ) sett, eller 09-46 der første tall er lys E og 46 er mørk E. Jeg bruker 11 - 49 sett og det er perfekt balanse for min stil, bestiller i større kvantum her, av og til har de enten god kampanjer eller gratis frakt, som gjør at det lønner seg å bestille 10-20 pakker. https://www.stringsandbeyond.com/daddario-electric-guitar-strings-exl115-3d-blues-jazz-rock-11-49.html https://www.stringsandbeyond.com/ernie-ball-electric-guitar-strings-2220-12p-power-slinky-11-48.html Skal du bare ha et par sett, lønner det seg å bestille lokalt. 
  • Hei. Jeg kunne tenke meg .010 på de lyse strengene, og .009 på basstrengene. Tipper det finnes noen ferdige sett på utenlandske nettsider, men har ikke sett noe slikt på norske nettbutikker. Er det noen her som kjenner til norske selskaper som selger slike sett?  Alternativt kan jeg Kjøpe fra en utenlandsk nettbutikk. Hvordan blir det da med moms og frakt - er det noen som kjenner til hvordan dette er for tiden? Kjedelig å kjøpe strenger for 300,- men betale like mye i moms og frakt.  Kjøpe enkelt-strenger. Tipper dette blir en del dyrere enn eventuelle ferdige sett.  EDIT: Dette gjelder altså ordinære elgitar-strenger. 
  • Ok, Eclipse er jo i boks, men ein kvit Custom eller Classic Custom-suget er fortsatt tilstede. Er det ingen som har stående ein slik? Eller veit om ein som har ein slik som ikkje blir brukt…? Hvis det er av interesse med (del)bytte så har eg diverse gitarer og ting som «er på vei ut». Feks Gibson LesPaul Deluxe (1974, men ikkje heilt original lengre, blandet annet refinished og den har fått humbuckers), Fender Road Worn 50s Stratocaster, Gibson Les Paul Studio (alpine white), Fender Highway One Stratocaster (rockefjøl som er godt slitt og krakellert i lakken med kun 1 humbucker ved stolen), Fender TwinReverb 1976 (silverface, nylig service).
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.