Web Analytics
Jump to content

Hva synes dere om forhandlerhjørnet


Morten Larsen
 Share

Recommended Posts

Hei.

På initiativ fra Jonarve har Backstage Musikk takket ja til å være første bruker av forhandlerhjørnet, en tjeneste der butikker betaler forumet for å få lov til å annonsere og forhåpentligvis komme i dialog med brukere på forumet. Nå som jeg har tenkt til å begynne å bruke det (under brukernavnet Backstage Musikk) lurer jeg på hva dere på forumet synes og hvilken retning dere vil at dette annonseforumet skal utvikle seg i?

Planen min er ihvertfall å annonsere konkrete og seriøse tilbud som faktisk er best i landet og på den måten hjelper det både butikken (som får salg) og forumet (som får penger) og forumbrukerne (som sparer penger). Hva synes dere?

Link to comment
Share on other sites

Jeg synes det er en god idé, som jeg har vært med på å gi input til. Det å drifte dette forumet er ikke gratis, og at forhandlere finner nye måter å treffe kunder på synes jeg er helt flott.

Forumet skal i utgangspunktet være et sted der man får råd om ting og tang, kanskje da basert på forskjellig erfaringsbakgrunn, en likefullt uten at den som gir rådene har noen økonomiske interresser i det man foreslår.

Nå må jeg bare kjapt nevne at jeg synes at de som ønsker å leve av å levere musikkutstyr som er her, gir gode råd, og de har vært flinke til å være litt "generelle". All ære til det. Når man kan drive med gitarutstyr på heltid, har man en helt annen erfaringsflate enn oss amatører som kun kan basere oss på det vi eier selv. Det er en styrke for forumet.

Tror dette blir veldig bra!

Link to comment
Share on other sites

Dette høres bra ut!

litt OT, Kommer dere til å få en nettbutikk med full indeksering av varer?

Eller er det noe dere ikke har planer om?

Regner med at den er til meg?

Kort fortalt kommer vi ikke til å gjøre det nå, men vi skal utvide med en nettbutikk som er planlagt å ha alt. Kan ikke love at det blir i 2010 nettbutikken er oppe (for når vi gjør det vil vi gjøre det 100% sikkelig), men jeg kan fortelle såpass at vi har lagt en ganske optimistisk forretningsplan for de neste 5 årene og vi er i gang med utviklingen av nettbutikk også. :D

Frem til da blir jo svaret at vi kan skaffe ALT (med noen små unntak). :D

Vil du ha kneipbrød eller veganske pannekaker fikser vi til og med det også...

Edited by Morten Larsen
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.