Web Analytics
Jump to content

Strobostomp Pedal Tuner


morten
 Share

Recommended Posts

Prøvde å tune gitaren min med en sånn en i bursdagen til Nettrom, og ga opp å få den helt tilfredsstilt, men gitaren min har skjeldent vært så bra tunet før. Veldig godt system synes jeg, selv om det kanskje tar noen dager å venne seg til den opp og ned-greia

Link to comment
Share on other sites

Jeg betalte 1990. Betaler du få forskudd så betaler Golyd frakten på varene..

Jeg bruker en del kassegitar rett i bordet, så da vil jeg kunne bruke DI fungsjonen også. Den har jo også presets for stemming med Capo. leker lit med forskjellige klanger med Capo..

Jeg kommer etterhvert å kjøpe en El-gitar med Buzz Feiten tuning også.

Tar nokk et par dager før den kommer i posten.

Link to comment
Share on other sites

Har hatt Peterson Strobostomp Pedaltuner noen dager nå.. Virker som en utrolig bra tuner med mange muligheter.. bl.a dropp tuninger, tuning med capo for 1.,2.,3.,4,5.bånd åpen E, temperert, Buzz Feiten, 12strenger,osv...

Den er også beregnet for Bass og Akustisk/El. Tuneren har også innebygd DI med balangsert utgang. Dette er kjekt når du kjører kassegitar rett i bordet.

Med elgitar kan du kjøre balangsert signal i bordet og et ubalangsert signal til forsterkeren din. Tror ikke jeg kommer til å bruke det da men..

Selve bruken er lit uvant i begynnelsen, og man tror at det blir vanskelig, men når du har vent deg til den oppdager du at den er utrolig nøyaktig. grunnen til at den flakker en del, er at tuneren er mere nøyaktig enn noen andre tunere på markedet med led lamper eller annalog viser.

Jeg er storfornøyd med Strobostomp`en og synes den er utrolig bra og nøyaktig. En av grunnene til at jeg kjøpte den var at den har Buzz Feiten tuning. Jeg har bestemt meg for å kjøpe en Tom Anderson, med BF.

I ubalangsert utgang, har tuneren true bypass, dvs. at signalet ikke går igjennom komponentene til boksen, og det blir ikke noe påvirkning på signalet. Tror dette er den eneste tuneren som her true bypass.

Samtidig takker jeg Golyd.no for kjapp og bra service. Pakken ble sendt i posten, og ved forhåndsbetaling ble det ikke noe frakttilegg

Link to comment
Share on other sites

Finnes ikke denne tuneren i svart ? Liker rett og slett ikke den blå fargen.

for meg teller fargen lite! er mere optatt av nøyaktigheten og brukerfleksibliteten, og at den har Buzz Feiten stemming.. mulig du får den i sort også.. det er aliminium så det går sikkert an å lakkere...men som sagt du kjøper ikke Strobostomp pedalen for designen sin skyld...

Link to comment
Share on other sites

Var og så litt mer på den siden Nilsefix, du må være enig at gitaren ble ganske stygg med det der på! Må være mulig å sette den kontrollern bakpå gitaren f.eks

Unnskyld for off topic :oops:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg vet ikke om det er innafor i det hele tatt i dette forumet, men kanskje du kan være litt mer konkret når du nevner artister? Det vil sannsynligvis hjelpe. Moderatorer?
  • Et stykke ut på 2000-tallet  skulle en kamerat ta med seg denne til Oslo (hvor han jobbet som lydtekniker) for salg. Den ble først lånt ut til en artist som var interessert, men det var visst dårlig med likviditeten. Deretter ble den etter hva jeg er blitt fortalt satt i en forretning, inntil noen andre viste interesse og gitaren på nytt ble lånt ut, visstnok til en som var involvert i en viss gitartrio som "herjet" på den tiden. Herremannen sluttet i denne trioen, startet hos en annen kjent norsk artist hvorpå han flyttet til utlandet. Jeg regner med at gitaren enten ble med på lasset, eller solgt videre. Oppgjør fant aldri sted, og jeg så aldri gitaren igjen. Dette lå veldig på kameraten min som slet med livet på alle områder, og han ønsket å gjøre opp for gitaren av egen lomme, selv om jeg gav uttrykk for at dette ikke var hans problem. Han gikk dessverre bort i 2015. Nå skriver vi 2021, og det er mer enn seks år siden kameraten gikk bort og rundt 15 år siden gitaren forsvant. Jeg lurer veldig på hvor den kan ha havnet, og om nåværende eier er klar over at den i praksis er tyvgods. Selv kjøpte jeg den hos Contronic musikk i Kristiansund på slutten av 90-tallet. Pickup`ene var veldig mikrofoniske, og jeg tok livet av 2 ved forsøk på å vokse dem. Den som fremdeles fungerte ble satt tilbake i gitaren, og fikk selskap av en singelcoil fra en Schecter-strat, samt bridge-pickup`en fra en 1982 60`s reissue. Begge donorgitarene tilhørte kameraten min. Hvis noen har sett denne eller har noen formening om hvor den er havnet setter jeg stor pris på å få info. Legger ved bilder av gitaren tatt av meg. Serienummer er godt synlig.  
  • Jeg har handlet for over 5000 2 ganger hos Thomann. Begge gangene måtte gebyr/mva betales før utlevering av pakka.
  • En mann med million kroner 😁
  • Sånn ble dette så langt:
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.