Web Analytics
Jump to content

Fender strat


Minde94
 Share

Recommended Posts

vurderer å selge min Fender Stratocaster men lurer lit på hvor mye jeg kan ta for den.

Det er en stratocaster Mexico som er blit pent brukt i nesten to år. ingen synlige skrammer eller sår. helt fin hals. Fender bagg følger med.

Kjøpte den på TRE45 i trondheim for 5300. mener jeg kan ta minst 4000 for den. hva syns dere? noen som vil ha den? kan ta den i bytte mot en lite brukt Gibson Les Paul, Les Paul studio, Les Paul BFG.

Gitaren er på Frosta i nord-trøndelag

Edited by Minde94
Link to comment
Share on other sites

Hjelper ikke om du mener at du kan ta 4000,- for den hvis ikke noen vil kjøpe den for det. Vanligvis er halv pris av nypris en grei tommelfinger-regel. Ofte noe over hvis det er kurante og etterspurte ting.

så du mener 2500 ville vært perfekt? hva ville du ha gitt for den?

Link to comment
Share on other sites

så du mener 2500 ville vært perfekt? hva ville du ha gitt for den?

Vanskelig å si da jeg ikke har sett eller prøvd gitaren, men tror Greener er innafor det du kan forvente, avhengig av hvordan gitaren er. Hvis mange er interessert, kan det jo bli budrunde og du kan få en bra pris, men det er slett ingen garanti.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • HB eller ikke - da jeg vokste opp på 70 og 80-tallet fantes det mye DRITTGITARER. Altså de rimelige. Tror du skal vært sykt uheldig med en hvilket som helst lavprismerke for å komme NED på det nivået mye av skrotet den gang var på.
  • Jeg har et lite verksted og skrur litt i gitarer, hovesakelig egne og for venner og bekjente men tar litt oppdrag utenom også når jeg har tid og anledning. I den forbindelse har jeg skrudd i en håndfull HB`s. Min erfaring er at de billigste er nettopp det, billige gitarer, men kommer man over 200Euro, er det stort sett gullfine nybegynnergitarer som trenger lite hjelp av meg (i motseting til de billigste hvor QC virker ganske fraværende). Hadde ikke nølt med å anbefale en av disse Suhr-aktige til en nybegynner om man trakter mot mer moderne stuk enn Epi og Sq. Når det er sagt, er man femten og har råd til drømmegitaren, skal man kjøpe drømmegitaren og drite i folk som mener HB er best i hele verden, for det er de ikke   
  • Jeg mener at det ikke er snakk om enten eller, men både og her, selv om jeg kjenner meg igjen. Confirmation bias spiller nok en vesentlig rolle. Og alder. Jeg er jo en nokså moden herremann som vokste opp med status-standarden Fender eller Gibson. Så hadde man temmelig mediokre varianter av dette - supplert med andre merkelige variasjoner fra merker som Vantage, Orpheo, Cimar (Ibanez), Hondo etc. Jeg kan huske at Wing-serien fra Washburn var regnet som annenrangs gitarer på den tiden (i min krets), mens jeg i dag ville ha gitt gode penger for en Eagle eller Falcon. (Yamaha SG-serien, Ibanez Artist-serien popper også opp som kvalitetsalternativer i dag) Jeg _tror_ at kvaliteten på det vi i min tid kalte billig-ræl er betydelig bedre nå til dags. Og det er jo hyggelig at man kan prissette velfungerende instrumenter i antall sixpacks:-)
  • Fikk filt til nut i dag, tester ut filer til spor jeg fikk kjøpt av en velvillig forumitt🙂 samme type filer som jeg har lånt av en kjenning tidligere. Setup er ikke 100 prosent foreløpig, men den er godt spillbar nå.det gjenstår stort sett bare elektronikken på denne nå.edit, må mere filing på den nuten
  • Har sett en god del forskjellige slike sider i det siste. Man må jo være komplett idiot for å gå på noe sånt.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.