Web Analytics
Jump to content

Hjelp til å lage programmer på Korg Triton LE


Mattikeikale
 Share

Recommended Posts

Jeg har kjøpt meg en Korg Triton Le-88 synth, og vil ha inn nye samples. Har kjøpt EXB-SMPL oppgraderingen, og satt det inn sammen med ekstra ram. Har også et 128 mb smartmediakort. Har lastet ned mange Mellotronsamples, som er i form av .wav-filer. Lurer på hvordan jeg loader disse sammen, lager en multisample ut av de(?) og til slutt lager et program slik at jeg kan bruke det! Noen som vet det, eller blir jeg nødt til å gå til anskaffelse av en mellotron eller memotron? (som forøvrig koster skjorta)

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Har 76-versjonen av samme modellen. Mener å ha lest på et korgforum at man må konvertere wav-filen til en ksf-fil eller noe, som er korg sitt format. Vet ikke om det gjøres i sampleren eller på pc'en. Har ikke Exb-smpl selv så jeg kan ikke hjelpe deg med hvordan man fordeler lydene til tangentene, men du kan jo ta spørre på korgforums.com.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.