Web Analytics
Jump to content

Egnater Rebel 30 2x12 Combo


romptråll
 Share

Recommended Posts

Hadde en Rebel 20 topp + kabinett.

Fantastisk fin amp med mange lydmuligheter. Tøff tubemix funksjon. Fungerer fra soveromspilling til scene.

Jeg har den på topp 2 lista over amper jeg har spillt på.

Solgt for å finansiere innkjøp av annet utstyr (er dypt savnet).

Aner jo ikke om 30 komboen er i samme klassen, men skulle tro det.

Link to comment
Share on other sites

Har Rebel 20 toppen og tilhørende 1x12-kabinett, og er superfornøyd. Som Jowasv sier er det mange lydmuligheter i Egnater-forsterkerne, så du finner garantert en eller flere lyder du liker. Prøvde såvidt 1x12-comboen her om dagen, og den var neimen ikke dårlig den heller ;)

Link to comment
Share on other sites

Er enda litt usikker på om jeg skal gå for 30W comboen eller 20W stack, har vert å prøvd begge og synest de hørtest veldig like ut. Det veier litt mot comboen siden den har 2 kanaler, bryr meg ikke om den har 20W eller 30W det er høyt nok uansett. Så er jo comboen litt mer praktisk å ta med seg rundtomkring. ;)

Link to comment
Share on other sites

Hmm, jag tänker litt tvärtom jag. Ofta finns det ett kabinett på stället, när man giggar. Och om det finns det och du går för stacket så behöver du bara ta med toppen :) .

Bra tenkegang :P Funker sikkert som oftest ;) men den har ikke 2 kanaler. Men hadde jeg hatt penger skulle jeg nesten ha kjøpt begge XP

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Har sendt og mottatt et lass med gitarer og basser, pleier ikke være noe problem. Det beste er selvsagt å sende i koffert, men så lenge man har en passelig stiv pappeske og polstrer gitaren godt slik at den ikke ligger og slenger inne i esken så går det bra. Kan være lurt å bekrefte med selger at han vet hvordan han pakker en gitar for sending, og om han f.eks. har en gitar-eske liggende. Hvis ikke kan man ofte få tak i det hos en gitarbutikk; de har pappesker i hopetall som de bare leverer til gjenvinning og er glad for å bli kvitt. Har også mottatt gitarer som kun har vært send i en dvask gitarbag med adresselapp klistret på. Anbefales ikke, men heldigvis har det gått bra de gangene det har skjedd med meg. Antar at postmennene ofte er litt ekstra forsiktige når de ser slike pakker, men det er jo ingen garanti.
  • Nå ser jeg på brukte gitarer. Men, er det mulig/litt å sende elgitarer med posten? Hvordan gjøres det på en trygg måte for gitaren i så fall? Noen som har erfaringer her? Eller bør en kun gå for gitarer en kan hente selv?
  • jepp. eller en sg-type eller en explorer-type
  • Takk folkens, da har jeg noen ting å teste når jeg får den med meg hjem etter neste øving!
  • Jeg er nære på å si at en Les Paul-type gitar kanskje kunne vært noe? (F.eks. en brukt Epiphone Les Paul eller LTD EC 256.) Fast stol og de er jo innafor både på metal og snillere, og det burde kanskje være mulig å finne noe brukt sånn omtrent i prisleiet det her er snakk om.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.