Web Analytics
Jump to content

[Skole] Manger Folkehøgskule


Recommended Posts

Lyden av Manger er musikk

m_0ef880a267c6507aed653bec30ca04f1.jpg

Sjå for deg ein velstelt skuleplass, omkransa av trivelege hus. Lukk augene og høyr! Fjerne messinginstrument, lav bass, lys song og vatnet sin barske straum. Det er lyden av Manger Folkehøgskule.

Passe stort, passe lite. Passe mange elevar. Passe nært Bergen. For deg som skal langt med interessa di, og for deg som ikkje skal nokon stad, berre læra meir. Ein god lærar treng du uansett.

http://www.manger.fhs.no/

Vi besvarer gjerne spørsmål til skulen i denne tråden. Ikkje nøl med å ta kontakt dersom det er noko du lurer på.

Edited by Manger Folkehøgskule
Link to comment
Share on other sites

Tilbragte et år (06/07) på Manger Folkehøgskule - et av de beste årene i mitt liv. Lærte utrolig masse, og koste meg storveis.

Og nå har de oppgradert så godt som alt, så nå er det vel ingen grunn til å la være å ta et år på Radøy - den grønne øya. :)

Jeg er også mer enn behjelpelig på å svare på eventuelle spørsmål.

Link to comment
Share on other sites

Midt i blinken!!! :lol:

Krever bandlinja forkunskaper innen musikkteori?

Og er det vanskelig å komme inn?

Nå er jeg ikke sikker på om det har endret seg, men når jeg gikk var det ingen spesielle krav til musikkteori - det lærer du underveis. :)

Link to comment
Share on other sites

 • 5 months later...

Woho!

Gikk der 09/10 nå, på musikkproduksjon :)

Anbefales på det sterkeste, beste året hittil i mitt liv. :)

Eneste tips til alle som skal gå der:

Bruk tiden godt!

(Bildet i avataren min er tatt på rommet på internatet ;D)

Edited by Mortenolb
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • 2 months later...

Ser at man ikke trenger noen forkunnskaper innenfor musikk. Det viktigste er vel at man faktisk kan spille instrumentet?

Edit: Er det vanskelig å komme inn? Jeg har ikke gått noe som har med musikk å gjøre på VGS. Kun 2 år med service og går påbygg nå. Har snitt noe å si?

Edited by Dave_Murray
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.