Web Analytics
Jump to content

[Skole] Manger Folkehøgskule


 Share

Recommended Posts

Lyden av Manger er musikk

m_0ef880a267c6507aed653bec30ca04f1.jpg

Sjå for deg ein velstelt skuleplass, omkransa av trivelege hus. Lukk augene og høyr! Fjerne messinginstrument, lav bass, lys song og vatnet sin barske straum. Det er lyden av Manger Folkehøgskule.

Passe stort, passe lite. Passe mange elevar. Passe nært Bergen. For deg som skal langt med interessa di, og for deg som ikkje skal nokon stad, berre læra meir. Ein god lærar treng du uansett.

http://www.manger.fhs.no/

Vi besvarer gjerne spørsmål til skulen i denne tråden. Ikkje nøl med å ta kontakt dersom det er noko du lurer på.

Edited by Manger Folkehøgskule
Link to comment
Share on other sites

Tilbragte et år (06/07) på Manger Folkehøgskule - et av de beste årene i mitt liv. Lærte utrolig masse, og koste meg storveis.

Og nå har de oppgradert så godt som alt, så nå er det vel ingen grunn til å la være å ta et år på Radøy - den grønne øya. :)

Jeg er også mer enn behjelpelig på å svare på eventuelle spørsmål.

Link to comment
Share on other sites

 • 5 months later...

Woho!

Gikk der 09/10 nå, på musikkproduksjon :)

Anbefales på det sterkeste, beste året hittil i mitt liv. :)

Eneste tips til alle som skal gå der:

Bruk tiden godt!

(Bildet i avataren min er tatt på rommet på internatet ;D)

Edited by Mortenolb
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • 2 months later...

Ser at man ikke trenger noen forkunnskaper innenfor musikk. Det viktigste er vel at man faktisk kan spille instrumentet?

Edit: Er det vanskelig å komme inn? Jeg har ikke gått noe som har med musikk å gjøre på VGS. Kun 2 år med service og går påbygg nå. Har snitt noe å si?

Edited by Dave_Murray
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Fender-Hendrix-Voodoo-Child-Ball-End-Gitarstrenger-av-Nikkel-10-38/3G3G Kunne det funket, eller blir det for tynt i basstrengene?
  • Tipper han mener 10-42, altså basstrengene fra et typisk .009-sett. Vet ikke om noen slike sett i Norge. Curt Mangan har et slikt, mulig det kan lønne seg å bestille noen sett om gangen.
  • Enten har jeg missforstått noe, eller så må du utdype litt hva du mener. Er det til en 6-stengs elgitar, eller noe 12-strenger det er snakk om? Siden du nevner 009 på bass-strengen.  Det er vanlig med f.eks 10-46 (noen skriver 010 - 046 ) sett, eller 09-46 der første tall er lys E og 46 er mørk E. Jeg bruker 11 - 49 sett og det er perfekt balanse for min stil, bestiller i større kvantum her, av og til har de enten god kampanjer eller gratis frakt, som gjør at det lønner seg å bestille 10-20 pakker. https://www.stringsandbeyond.com/daddario-electric-guitar-strings-exl115-3d-blues-jazz-rock-11-49.html https://www.stringsandbeyond.com/ernie-ball-electric-guitar-strings-2220-12p-power-slinky-11-48.html Skal du bare ha et par sett, lønner det seg å bestille lokalt. 
  • Hei. Jeg kunne tenke meg .010 på de lyse strengene, og .009 på basstrengene. Tipper det finnes noen ferdige sett på utenlandske nettsider, men har ikke sett noe slikt på norske nettbutikker. Er det noen her som kjenner til norske selskaper som selger slike sett?  Alternativt kan jeg Kjøpe fra en utenlandsk nettbutikk. Hvordan blir det da med moms og frakt - er det noen som kjenner til hvordan dette er for tiden? Kjedelig å kjøpe strenger for 300,- men betale like mye i moms og frakt.  Kjøpe enkelt-strenger. Tipper dette blir en del dyrere enn eventuelle ferdige sett.  EDIT: Dette gjelder altså ordinære elgitar-strenger. 
  • Ok, Eclipse er jo i boks, men ein kvit Custom eller Classic Custom-suget er fortsatt tilstede. Er det ingen som har stående ein slik? Eller veit om ein som har ein slik som ikkje blir brukt…? Hvis det er av interesse med (del)bytte så har eg diverse gitarer og ting som «er på vei ut». Feks Gibson LesPaul Deluxe (1974, men ikkje heilt original lengre, blandet annet refinished og den har fått humbuckers), Fender Road Worn 50s Stratocaster, Gibson Les Paul Studio (alpine white), Fender Highway One Stratocaster (rockefjøl som er godt slitt og krakellert i lakken med kun 1 humbucker ved stolen), Fender TwinReverb 1976 (silverface, nylig service).
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.