Web Analytics
Jump to content

Xaviere guitars


aslak1234
 Share

Recommended Posts

Jeg kjøpte en ja, en XV-870 rød. Halsen på denne gitaren er det noe med som jeg ikke klarer å justere. Jeg mistenker at båndene er litt ujevne og har vært det hele tida. Jeg har limt ned det lyseste båndet til halsen fordi det løsnet fra halsen... På 12. bånd var innlegget sprukket og løsnet. Plekterbrettet er nokså elendig tilskjært med kvasse og litt jevne kanter og skruehullene er ikke spesielt godt tilpasset hullene i kroppen plasseringsmessig. Vib.armen bare knakk inni festet og restene må bores opp. Den har aldri virket fra dag 1 pga det. Pickupene er helt ok i mine ører unntatt bropickupen som er litt skarp og pinglete rett og slett. Jeg liker ikke helt radiusen på halsen (12" tror jeg), men det er en smakssak og forsåvidt en vanesak. Men gitaren har bra sustain og fin klang akustisk og forsåvidt plugget inn. Jeg fikk avslag på halsen, men i ettertid hadde jeg heller valgt å få tilsendt en ny hals da jeg fikk den muligheten fra GFS eller et prisavslag.

Alt i alt: det er en billig gitar og jeg tror ikke om man skal forvente så veldig mye mer for pengene. Få noen til å sette den opp skikkelig i det minste om du skal kjøpe. Bare ikke se deg altfor blind på godordene på nettsidene... Jeg er ikke så misfornæyd med den som det kan virke her. Jeg vurderer å kjøpte en ny bropickup og spesielt en ny hals, da tror jeg den kan bli en veldig kurant gitar.

Å ja, om noen har et par skruer til å skru halsen inn i kroppen som passer kunne jeg trengt et par da de originale er av veldig bløtt metall.

Denne har jeg.

Edited by Foo
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.