Web Analytics
Jump to content

Pickups som erstatter EMG 81


Eurodude
 Share

Recommended Posts

Har nettopp kjøpt en ESP LTD M-1000, som har dual EMG 81. Har allerede en gitar med EMG's, så leter ikke helt etter den lyden. Skal selvsagt prøve gitaren vel og lenge før jeg evt. bytter pickups, men hvilke kunne jeg brukt istedenfor EMG'ene dersom jeg skulle byttet? Ser etter noen som kan bli brukt i litt flere sjangere, tenkte på Seymour Duncan, en jeg har snakka med har gode erfaringer med disse, men han sa ikke hvilken modell.

Link to comment
Share on other sites

Er nesten umulig å foreslå noe før du sier litt mer om hva slags sjangre du vil spille eller hva slags lyd du er ute etter.

Når det er sagt så vil jeg slenge med på endel andre her som anbefaler JB og 59.

JB'en er en av mine favoritthumbuckere, men vær oppmerksom på at det er mange som mener den er ekstremt kresen på hva slags gitar du putter den i..

Kan hive på ett par andre anbefalinger som jeg mener er ganske fleksible:

Bridge:

DiMarzio Norton

DiMarzio AirZone

SD 59

SD Custom/Custom 5/Custom Custom

Neck:

DiMarzio AirNorton

DiMarzio PAF Pro

SD Jazz - selv om den ikke er min favoritt akkurat :P

Du er sikkert også klar over at du må bytte potmeter hvis du bestemmer deg for passive mikker?

Lykke til :D

Link to comment
Share on other sites

Bill Lawrence har jo også noen skikkelige knallhumbuckere - L500! Finnes i fire «styrker»: C (clean), R (rhythm), L (lead) og XL (extra lead). Hadde R og XL i Straten en stund, og det låt konge :) Billige er de også! Disse har vel byttet navn til Wilde Pickups nå.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Anbefales generel tå ha et lydkort for innspilling, med mindre man bruker en enhet med innebygget USB-interface (HX Stomp, POD, andre multi-fx-enheter.) Gir mye mer fleksibilitet og kvalitet. Jeg har ikke klart å bruke PC'ens lydkort til noe fornuftig innenfor musikk.  Kan også nevne at det funnes masse plug-ins / software som gir deg gode toner å spille inn med via VST plugins. Eksempler: Positive Grid Bias FX, Guitar Rig, Neural DSP. Tror listen er uendelig  Jeg brukte Bias FX lenge til stille-øving etter at ungene har lagt seg. Imponerente god lydkvalitet, og stort utvalg.  Forslag til lydkort: https://evenstadmusikk.no/focusrite/1131912/focusrite-scarlett-2i2-bundle-med-mikrofon-hodetelefoner-og-software
  • Stemmer nok det. Katana 50 har 1/4" jack rec/phones ut.
  • Produsenten oppgir bare minijack ut: https://www.boss.info/global/products/katana-mini/specifications/
  • Det er nok lurt ja Tror nok det beste for meg er å bli litt mer erfaren med noe basic utstyr og så se litt mot horisonten etterhvert. Tusen takk for den oversikten! Jeg ser et par stk som skiller seg ut for mitt behov. Men, jeg ser her (og når jeg ser nærmere på produktbeskrivelsene i norske nettbutikker) at Katana mini har en "rec out" port. Oversikten sier det er USB, men bildene på nettbutikkene ser ut som en vanlig jack. Uansett, betyr det at jeg kan koble den rett til laptoppen (via mikrofonporten??), og uten å ha noe mer lydkort? Det hørtes litt slikt ut fra oversikten.
  • Skal skaffe meg et nytt kabinett til en Marshall JCM 900 100w higain dual reverb. Ser for meg 2x12 med vintage 30 elementer. Har sortert meg ned til Marshall 1936v og Orange PPC212 open back. Har noen her inne erfaring med disse to kabinettene og kan komme med sitt syn på hva de anbefaler?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.