Web Analytics
Jump to content

Fender eller mashall


robert92
 Share

Recommended Posts

Har spilt på både Fender FM og Marshall MG. Begge er like dårlige egentlig. Dvs. de funker ok til hjemmebruk, men faller helt igjennom på en scene eller på øving med fullt band. Hvis du likevel skal velge en av disse, vil jeg si at Fenderen er best på clean, mens Marshallen er mye bedre med vreng.

Link to comment
Share on other sites

Anbefaler deg å legge litt mer i amp, så du får en ordentlig en, kjøp en ok rørforsterker, så har du en som varer i årevis. :)

Denne for eksempel har jo fått nokså bra kritikker :)

http://www.finn.no/finn/bap/object?finnkode=20052536

så absolutt ikke ille ut:P å harprøvd noen peavy før, men føler dem blir for "hard" for meg:S

Link to comment
Share on other sites

Har såvidt testa den der, nokså bra cleanlyd, og bra rockelyd, vet ikke hvordan den duger til metal og den slags, da jeg ikke spiller slik.. :)

Den er iallefall milevis bedre enn billige transistor-amper. :)

spiller ikke no særlig metal selv så går nok bra:P

får se hva det blir :)

Link to comment
Share on other sites

så absolutt ikke ille ut:P å harprøvd noen peavy før, men føler dem blir for "hard" for meg:S

Jeg kjører peavey VK 112 til Lynyrd Skynyrd, AC/DC, Blues etc type musikk :lol: Det funker glimrende det og personlig syns jeg forsterkeren funker greit til mye :)

Det eneste minuset kan være at det er åpen combo og den mangler kanskje litt pouch...Det er foreløpig ikke noe jeg har erfart da den har fungert veldig fint til spill på live konserter..

Edited by Eirikop
Link to comment
Share on other sites

Ikke for å drive snikreklame, men hva med å legge på 500 kroner til og kjøpe min Peavey Valveking 112 som jeg selger? :) Følger med footswitch, og den fungerer glimrende til det du nevner at du skal spille. Det er en mye bedre amp enn Marshall MG og Fender FM.

Den er jo faktisk allerede linket til i tråden. :)

Kan henge meg på de som anbefaler Valvekingen, knall forsterker!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Fender-Hendrix-Voodoo-Child-Ball-End-Gitarstrenger-av-Nikkel-10-38/3G3G Kunne det funket, eller blir det for tynt i basstrengene?
  • Tipper han mener 10-42, altså basstrengene fra et typisk .009-sett. Vet ikke om noen slike sett i Norge. Curt Mangan har et slikt, mulig det kan lønne seg å bestille noen sett om gangen.
  • Enten har jeg missforstått noe, eller så må du utdype litt hva du mener. Er det til en 6-stengs elgitar, eller noe 12-strenger det er snakk om? Siden du nevner 009 på bass-strengen.  Det er vanlig med f.eks 10-46 (noen skriver 010 - 046 ) sett, eller 09-46 der første tall er lys E og 46 er mørk E. Jeg bruker 11 - 49 sett og det er perfekt balanse for min stil, bestiller i større kvantum her, av og til har de enten god kampanjer eller gratis frakt, som gjør at det lønner seg å bestille 10-20 pakker. https://www.stringsandbeyond.com/daddario-electric-guitar-strings-exl115-3d-blues-jazz-rock-11-49.html https://www.stringsandbeyond.com/ernie-ball-electric-guitar-strings-2220-12p-power-slinky-11-48.html Skal du bare ha et par sett, lønner det seg å bestille lokalt. 
  • Hei. Jeg kunne tenke meg .010 på de lyse strengene, og .009 på basstrengene. Tipper det finnes noen ferdige sett på utenlandske nettsider, men har ikke sett noe slikt på norske nettbutikker. Er det noen her som kjenner til norske selskaper som selger slike sett?  Alternativt kan jeg Kjøpe fra en utenlandsk nettbutikk. Hvordan blir det da med moms og frakt - er det noen som kjenner til hvordan dette er for tiden? Kjedelig å kjøpe strenger for 300,- men betale like mye i moms og frakt.  Kjøpe enkelt-strenger. Tipper dette blir en del dyrere enn eventuelle ferdige sett.  EDIT: Dette gjelder altså ordinære elgitar-strenger. 
  • Ok, Eclipse er jo i boks, men ein kvit Custom eller Classic Custom-suget er fortsatt tilstede. Er det ingen som har stående ein slik? Eller veit om ein som har ein slik som ikkje blir brukt…? Hvis det er av interesse med (del)bytte så har eg diverse gitarer og ting som «er på vei ut». Feks Gibson LesPaul Deluxe (1974, men ikkje heilt original lengre, blandet annet refinished og den har fått humbuckers), Fender Road Worn 50s Stratocaster, Gibson Les Paul Studio (alpine white), Fender Highway One Stratocaster (rockefjøl som er godt slitt og krakellert i lakken med kun 1 humbucker ved stolen), Fender TwinReverb 1976 (silverface, nylig service).
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.