Web Analytics
Jump to content

Pads og trommeprogram


Torh
 Share

Recommended Posts

Vurderer sterkt en pakke bestående av EZDrummer, Drumkits from Hell og Nanopad (Korg). Men er det egentlig effektivt å jobbe med slike pads? Hvordan er prosessen ved å lage trommespor med dette? Kan man "låse" det til timing - slik at man ikke trenger være 100% tight, når man trigger med disse padsene? Er det lett å sette opp med annen software?

Setter pris på en liten oversikt over mulighetene.. :)

Link to comment
Share on other sites

Ah, spennende! Har ikke programmert så veldig mye trommer, men det jeg har gjort har tatt mye tid. Hvis en slik pad kan hjelpe med å ta unna det aller groveste arbeidet, er det veldig fint!

Sweetwater har tilbud på den pakken jeg beskrev over til 100$. ;) Nanopad'en alene koster vel rundt 50$.. Så jeg antar det er en no-brainer av en deal.. :)

Link to comment
Share on other sites

Kjøpte min på Musikkbørsen for en latterlig lav sum. Husker ikke helt, men det var omtrent det DFH kostet, så paden var gratis. Det er jo ikke som å spille trommer, men mye bedre enn å knotte med mus eller klaviatur. Er man edru, skulle det ikke forundre meg om det faktisk går an å spille med lette stikker på den, også. Bruke to slagpader, en til hver stikke, og spille. Denslags har jeg ikke prøvd.

Link to comment
Share on other sites

Har de tingene du vurderer selv.. Funker fantastisk bra.. Har ikke noe erfaring med Cubase, men med FL studio, kan du spille inn noe, så kan du trykke på en liten knapp, så ordner den rytmen hvis du fallt ut eller ikke var 100% på..

Link to comment
Share on other sites

Tilleggsspørsmål: hvordan er det å legge til slag i etterkant? Si jeg glemte å få inn hi-haten på alle plassene - går det an å bruke paden til å legge til dette etterpå, eller må det gjøres "for hånd" uten paden?

Link to comment
Share on other sites

Har dette utstyret selv. Funker bra, men lurer litt på en ting. Hvordan kvantiserer man i Cubase? Har ikke helt skjønt hvordan det funker... Lurer også på hvordan man kan "legge effekter" på midi i Cubase, som for eksempel å få et MIDI spor til å fade ut, justere gain, legge på delay, osv.

Link to comment
Share on other sites

Du kan styre volum på mididata. Videre følger det med masse midibaserte "effekter", så som autopanning, "ekko", arpeggioduppeditter og så videre. For bruken, ta en kikk i manualen, eller også på videoer på youtube. Det er også flere glimrende opplæringsvideoer på Google video hvis jeg ikke husker feil.

Link to comment
Share on other sites

 • 4 months later...

Har kjørt opp med EZD og Reaper, men sliter med latency ved pad'en. Akkurat nok til at det er irriterende. Går greit hvis jeg skrur av metronom og monitorering; da kan jeg tappe inn beats som fungerer bra, men med en gang jeg vil ha på metronom og monitor blir det jo helt kaos i hodet, så det er håpløst. Har 4 gig med minne, og helt ok prosessorkraft, så det burde ikke være dét det står på... Tips til hvordan jeg kan feilsøke her?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.