Web Analytics
Jump to content

Variax 700 Bass - Erfaring ?


Martin
 Share

Recommended Posts

Jeg lurer på å kjøpe meg en Variax 700 bass (ja, 4 strengeren) neste lønning. Egentlig er jeg ganske sikker på at jeg vil ha den og prøve den for å elske / hate den, noen her som har noen tilbakemeldinger på hvordan bassen(e) låter? For meg virker jo dette som den ultimaten bassen til et normalt budsjett som også er et veldig morsomt leketøy?

Eller?

Link to comment
Share on other sites

Jeg har hørt den og synes kvaliteten er god. For å være helt ærlig: Det skulle bare mangle. Hvor vanskelig kan det være å lage en god bassgitarlyd? Det er jo bare litt lavfrekvent og tullete brumling... ;)

Spøk til side: Godt kjøp, men ikke bassen du har drømt om hele livet.

Edited by Morten Larsen
Link to comment
Share on other sites

Sjekket ut en slik for jeg tenkte den ville være fin å ha stående i studio, men valgte å droppe det av to årsaker. For det første håndterte den ikke så hardt som jeg spiller med fingrene høyrehånd. Det ble en slags stygg vreng - men det er mulig dette var en bug i programvaren som senere er oppdatert, for jeg sjekket de ut når de kom. For det andre låter det jo veldig likt de bassene som blir modellert, men du spiller jo forskjellig på en Rickenbacker og en P-bass for å nevne to eksempel. Det har jo med fysikken og balansen til bassen å gjøre samt gripebrettes utforming osv. osv. så jeg fant ut at det ikke var noe for meg. Ellers så var fretlessmodelleringen en vits, men bassen var helt OK å spille på (fin hals & god balanse).

Link to comment
Share on other sites

Hei!

Jeg har (selvsagt) hatt en Variax 700, og det var en blandet fornøyelse. Bassen i seg selv var grei nok. Ikke noen superbass, men helt ok spillbarhet og følelse. Den låter også helt greit, de forskjellige innstillingene låter egentlig relativt likt utgangspunktet, så er nok brukbart til "cover-låter". Men jeg er enig med CastorFiber i den litt "frakobla" følelsen. Kan ikke forklare det, for det var ikke egentlig noen forsinkelse å snakke om, den tror jeg ikke du kan føle. Men det føltes på en måte som om det var noe annet enn fingrene mine som gav responsen?

Men jeg tror Variaxen er et instrument du nesten bare må kjenne på selv... funker det for deg, så er det helt topp! Jeg har hørt mange som liker dem og bruker dem som eneste bass. Andre, som jeg og CastorFiber, blir ikke helt fortrolig med dem. :)

Link to comment
Share on other sites

Jaja. Da får jeg bassen idag på jobb, blir morsomt å teste idag! Må si jeg gleder meg mest til å prøve kontrabassen og 8 strengeren. Tror det kan bli morsomt live å bruke 8 strenger modelleringen med litt skitten vreng på, låter nok ikke 100% med tror det kan være morsomt! - Så har jeg en forkjærlighet for Doug Pinnick og hans lyd.

Link to comment
Share on other sites

Kaasa?

Hei.

_______________________________________________________________

Ja, starter med det negative.

Fretless modellen er helt fryktelig, å herregud - ikke at jeg forventet noe annet.

Kontrabassen er også ganske dritt, ikke helt krise - men ganske dritt. Kan vel se at den kan brukes i SÆRE tilfeller, men ja nei.

Men jeg må innrømme at det er mange av _elbass_ modellasjonen låter veldig veldig kult, etter noen timers intens skruing med bass pod pro og variaxen føler jeg at jeg har funnet noen veldig kule sounds.

Absoulutt fornøyd med kjøpet sålangt gleder meg til å få prøvd den på litt innspilling og definitivt live!

Edited by Martin
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.