Web Analytics
Jump to content

Tuscany Guitars


El_Aba
 Share

Recommended Posts

 • Replies 40
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hvor mye koster den? Står sikkert på siden, men jeg fant det ikke ;)

Sjekk GeMusikk så har du prisene uten noe problem

gemusikk.no har begynt å selge tuscany

sjekk der :rolleyes:

Bare for å presisere litt så har de ikke akkurat begynt å selge til kunder. De er jo en importør som selger videre til butikker. Jeg har faktisk ikke hørt Tuscany-gitarene selv, men kommer til å ha test-sessions med dem i nærmeste fremtid og gleder meg. Utseendet på instrumentene er jo kort fortalt litt kjedelig (bare standard-formene, men for all del god finish), men alt jeg har av inntrykk og tilbakemeldinger fra andre som har spilt på dem er positivt. For å få slengt på det som en tilleggsopplysning har butikken min nettopp begynt å selge dem, men siden jeg ikke har spilt på dem selv har vi dem ikke inne i butikken for prøving i skrivende stund (men det kan ordnes hvis noen kunder ønsker det). Tar rett og slett ikke inn ting på lager før jeg har tatt i det selv (med noen helt spesielle unntak). Det fine med at det er Ge musikk som har Tuscany-agenturet er at de er de desidert raskeste i bransjen på levering. F.eks i Oslo-området er standarden at man få en levering på ettermiddagen dersom man bestiller tidlig om morgenen. Så for alle som ønsker å prøve Tuscany er det stort sett en kjapp epost og en dag unna...

Link to comment
Share on other sites

Aha :rolleyes:

var bare innom sida og så de lå med pris så regna med de solgte dem.

Kan du ikke evt skrive litt om gitarene når du får testa de?

Litt spent på åssen de er i forhold til andre gitarer i samme prisklasse,får jo en brukt gibson les paul studio til samme prisen

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Har sendt og mottatt et lass med gitarer og basser, pleier ikke være noe problem. Det beste er selvsagt å sende i koffert, men så lenge man har en passelig stiv pappeske og polstrer gitaren godt slik at den ikke ligger og slenger inne i esken så går det bra. Kan være lurt å bekrefte med selger at han vet hvordan han pakker en gitar for sending, og om han f.eks. har en gitar-eske liggende. Hvis ikke kan man ofte få tak i det hos en gitarbutikk; de har pappesker i hopetall som de bare leverer til gjenvinning og er glad for å bli kvitt. Har også mottatt gitarer som kun har vært send i en dvask gitarbag med adresselapp klistret på. Anbefales ikke, men heldigvis har det gått bra de gangene det har skjedd med meg. Antar at postmennene ofte er litt ekstra forsiktige når de ser slike pakker, men det er jo ingen garanti.
  • Nå ser jeg på brukte gitarer. Men, er det mulig/litt å sende elgitarer med posten? Hvordan gjøres det på en trygg måte for gitaren i så fall? Noen som har erfaringer her? Eller bør en kun gå for gitarer en kan hente selv?
  • jepp. eller en sg-type eller en explorer-type
  • Takk folkens, da har jeg noen ting å teste når jeg får den med meg hjem etter neste øving!
  • Jeg er nære på å si at en Les Paul-type gitar kanskje kunne vært noe? (F.eks. en brukt Epiphone Les Paul eller LTD EC 256.) Fast stol og de er jo innafor både på metal og snillere, og det burde kanskje være mulig å finne noe brukt sånn omtrent i prisleiet det her er snakk om.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.