Web Analytics
Jump to content

Pocket pod eller liknende


Cissus
 Share

Recommended Posts

Har spilt gitar i noen få måneder, og er interessert i noen flere effekter enn det man kan gjøre på selve forsterkeren. Har sett en del på Line 6 sine poder. Ettersom jeg har forstått fungerer disse ved at man kobler gitaren til poden, og poden videre til forsterkeren? Og det fungerer på samme måte som en pedal? (bortsett fra at det ikke er en pedal i seg selv da :P)?

Spørsmålet mitt er egentlig hvorfor ikke "alle" har en form for en slik pod med masse forskjellige effekter, istedet for en haug med pedaler? Ser jo for meg at det har med lydkvalitet å gjøre, men hvor mye dreier det seg om?

Jeg kommer ikke til å orke å sette meg inn i jungelen av pedaler og effekter, derfor hadde en slik pod vært utrolig praktisk til mitt bruk, håper derfor noen i bunn og grunn kan fortelle litt mer om hvordan de fungerer, hva som er "bra", osv. Og ikke vits i å si at "jeg vet det er dyrt, men du MÅ kjøpe den og den til 7 000kr, du kommer ikke til å angre". Er ute etter noe til maks 2 000-3 000, gjerne en god del mindre

Link to comment
Share on other sites

Okei, takk for svar. Men for mitt bruk, hvor live osv ikke er et tema, vil den funke? Er det like bra effekter (eller tilnærmet)? Og jeg har forstått det riktig om man kobler poden til forsterkeren? Eller funker det bare om man kobler gitaren til poden, også bruker hodetelefoner? Eller begge?

Wehuu, gøy å være grønn!! :)

Link to comment
Share on other sites

Podene fra line6 er direktebokser som kan kobles enten til forsterker eller brukes kun med høretelefoner. Et av poengene med en POD er at den har innebygd forsterkersimulator, slik at man kan høres ut som forskjellige klassiske forsterkere i tillegg til effektene som følger med.

Så du burde kanskje tenke deg om og se om du trenger forsterkersimulering, eller bare effekter.

Jeg har en pod jeg bruker hjemme når jeg spiller og et pedalbrett med enkeltpedaler som jeg bruker live.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.