Web Analytics
Jump to content

Forslag til Ny god musikk!


flesk
 Share

Recommended Posts

I det siste spesielt har jeg hørt omtrent bare på gammel musikk: Beatles, Gammel Genesis, ELP, The doors, Pink Floyd, Deep Purple det meste før 75, 80 altså. Og jeg vet det finnes Mye bra nyere musikk også, men jeg har leter etter noen nye band litt i den duren da. Trenger ikke og være akkuratt likt som bandene jeg har nevnt, men har dere noen anbefalinger til nyere musikk som dere tror jeg kan like? Begynner å bli litt vel mye av Beatles og Genesis (selv om man ikke kan få for mye av det da)

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Fleet Foxes - nydelig pop musikk, med ein deilig melankolsk stemning. Har gitt ut eit album, "Fleet Foxes", som anbefales sterkt.

My Morning Jacket - dette er også ofte veldig melankolsk, og til tider veldig "poppete" av seg, litt som Fleet Foxes, men er meir rocka. Stemmen til Jim James, vokalisten og gitaristen, har fleire gonger blitt samenlikna med Neil Young. Sjekk gjerne ut albumet "Z", som eg meiner er eit mesterverk.

Motorpsycho - dette bandet har vert gjennom så mange musikalske stiler, rock, pop, metall, jazz osv., at det blir vanskeleg å beskrive dei, men kan vel sei at det dei nå spiller er hard rock med beinharde riff av kvalitet. Kanskje Noregs beste band.

The Black Crowes - eit av mine absolutte favoritt band. Tar opp arven etter band som Allman Brothers, Zeppelin, Stones og Grateful Dead. Har huset mange gode og talentfulle gitarister, der i blandt anna Marc Ford og Luther Dickinson som nå er med i bandet (mektig flink slidegitarist), men det er som oftest brødrene Robinson som står for det meste av musikken. Rock på sitt aller beste. Sjekk gjerne ut albumene the Southern Harmony and Musical Companion og deiras nyeste, Before the Frost... Until the Freeze.

The Grand - band frå Oslo som spiller blues/rock innsurret i psykedelia. På sitt beste låter dette MEKTIG.

BigBang - dei aller fleste som bur i Noreg, veit vel eigentleg kven disse er.

The Hellacopters - kryss Kiss, the Stones, MC5 og the Stooges og woaoh..... du har svenskrock 'n' roll på sitt beste.

Link to comment
Share on other sites

Snow er et godt album å begynne med! Spocks er konge!

Men man må se dem live for å virkelig fatte hvor genialt det er! Så dem i 2000 (før Neal Morse ble kristen og ditcha bandet), som support/special guests da Dream Theater spilte på Rockefeller. De spilte fletta av Dork Theater, for å si det sånn! Helt ufattelig knall :)

Link to comment
Share on other sites

Guest KAARVAAG

tror det er sublime meldinger i sangene til sex pistols... :ninja:

sorry folks! skrev i feil tråd :blush:

Edited by KAARVAAG
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.