Web Analytics
Jump to content

Modifisering av gitarer


JesusTech

Recommended Posts

Fant igjen den gamle squier gitaren min som jeg ikke husket att jeg hadde. Trur ikke den gamle greia kan være verdt mer enn ett par hundrelapper maks, så jeg tenkte jeg skulle leike meg den.

Planen var å slipe av den sorte lakken og lakke over den med klarlakk og feste en sort eller lilla plekterplate. Noen som aner åssen jeg skal gå frem for å få fjerna lakken? Bør jeg bruke pussemaskin eller sandpapir? Finnes det lakkfjerner til slike ting?

Link to comment
Share on other sites

er vel egentlig ikke så nøye hva du bruker. kan kanskje være lurt å gå for hånd rundt kantene. det kan også være lurt å gå over til finere sandpapir(både hånd og maskin) jo lengre du kommer(på slutten bør sandpapiret være så fint at det nesten bare polerer), da vil du få en glattere og jevnere flate(lakken vil se mye bedre ut), og det er mindre risk for å ta for mye.

har ikke vært borti noe lakkfjerner.. det er nok hardt arbeid som gjelder.. eller å bruke gitaren i 30+ år og ha gjerne grove dongriklær.. hehe..

annenting.. ta av halsen og elektronikken og duppedingser før du begynner.. :) og bruk maskeringsteip.. :)

en kan gjøre mye rart med en gammel gitar hvis du har tid.. :)

Link to comment
Share on other sites

sånn!!! Nå har jeg skrudd i stykker hele greia. Er endelig klar for å stikke til malingsbutikken å finne meg en skikkelig lakk... Tenkte jeg kanskje skulle finne en veldig mørk klarlakk slik att treverket ikke ser så lyst ut. Har funnet ut att jeg kan bruke lakkfjerner i stedenfor sandpapir, så da slipper jeg heldigvis å tulle i timesvis for å få den rein, selv om jeg nok kommer til å gjøre det også. litt av kosen det. :D

Link to comment
Share on other sites

Kjøp dere en tacostrat å modifiser den da gutter. Kjør på med Wilkinson Trem, DiMarzio, Seymore D eller Barden pickups og til slutt for guds skyld, ANDRE stemmeskruer. Spirzel er fint...

Skal modifisere en nå til høsten jeg..... Tror jeg.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Kina-gitarer har jo økt betraktelig på kvaliteten sist årene, og det skyldes nok produksjonsteknologi som er blitt mer presis og produserer høyre kvantum til billig pris. I tillegg til veldig billig arbeidskraft. Men når man nærmer seg 10k, så er det en del "trygge" alternativer der ute fra Martin, Furch, Taylor 110, Cort, Ibanez etc som jeg ville vurdert fremfor Morgan og HB. 
  • Du kommer mer enn langt nok med 15W rørforsterker og et 1x12 kabilett.  Blir det for lite, kan du selge kabinettet og kjøpe et 2x12 istedenfor - du fyller rommet noe bedre da   Jeg har ikke prøvd PRS'en men den får mye gode tilbakemeldinger, og skal være en meget allsidig amp. Må hvertfall ikke la deg lure av styrken på forsterkeren! Har en 15W røramp som lett holder tritt med min Marshall JVM på 50W volummessig, og spesielt i 25 kvm, som ikke er så veldig stort rom. Du blir nok ikke skfufet Ellers har Marshall DSL20 og ENGL Fireball 25 fått mye bra tilbakemeldinger, så du har mye å velge blant hvis du vurderer alternativer. 
  • Dette kan jeg ikke, så ønsker ikke å uttale meg på pris. Men har inntrykk av at mange er villig til å betale "ekstra" for gamle og vellbrukte Gibson-gitarer, så tror nok man bør forvente mer enn hva en nyere i god stand koster. Alltid noen som er interessert i sånt. 
  • Hei.En nyere brukt standard i god stand går for ti-tolv tusen.Så kan man begynne å trekke fra for båndslitasje,reparert halsbrudd,finish, osv.Det er heller ingen fordel at originale deler er byttet ut.Så det spørs  hvordan den er å spille på,(halsprofil,setup,lyd...) dvs. om kjøperen liker den,og er villig til å betale det du forlanger.Og som alltid i en annonse:Bilder,bilder,bilder.. (En brukt Special går for 6-7 tusen og dette er veldig gode gitarer,de er bare ikke så forseggjort som Standard med blank lakk,binding,inlays osv.) Skal kjøperen ha en SG,velger han/hun en gitar i god stand eller en som er modifisert og med reparert halsbrudd?Hmmm.... Tror ikke du får mer enn 5.000,men du kan jo prøve med 7. Lykke til 🙂
  • Hei Noen erfaringer her? Postivt? Negativt? Er kabinettet stort nok for et 25kvm øvingslokale? Spiller stort sett rock, metal og mye forskjellig mellom. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.