Web Analytics
Jump to content

[Oslo]


Megative
 Share

Recommended Posts

Ambisiøst band i Oslo søker gitarist, vokalist, og keyboardist/laptop (ala Deftones/Rammstein: Leads, atmospheres og soundscapes).

Vi er tre medlemmer, gitar, trommer, og bass, og er rundt 18 år. Vi prøver å være så åpensinnede og eksperimentelle som vi mulig, og spiller derfor mye forskjellig av alt, men holder oss innenfor rock/post-grunge, metal, og også mer rolig musikk.

Prioriteringer er originalitet og dedikasjon. Vi har et meget godt øvingslokale, kjenner produsenter, har mulighet for å spille gigger på relativt kjente steder, og har et hav av sanger og materiale. Alt er klart, nå mangler vi kun meldemmer.

Innenfor rock låter vi litt som tidlig Coldplay og Snow Patrol, men mer heavy.

Innenfor metal går det for det meste i A tuning, med inspirasjon som Korn, Deftones, Meshuggah og Mastodon. Groove/prog/death, og av og til stoner metal.

Som gitarist trenger du ikke å være noen Steve Vai. Her er det låtskriving som er viktigst. Du må være åpen for all mulig musikk, ha mange inspirasjonskilder, og kunne skrive godt, originalt materiale.

Som vokalist må du både kunne skrike og synge clean, men hvis du er spesielt god på en av delene så ta kontakt uansett.

Som keyboardist må du kunne legge på atmosfære på trackene og være god med lyd. Som tidligere nevnt så leter vi etter en med samme rolle som de i Deftones og Rammstein, så hvis turntables/laptop/touchpads eller ligende er din greie, så ta kontakt.

MSN/mail: Serious_delirium@hotmail.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.