Web Analytics
Jump to content

[Oslo]


Megative

Recommended Posts

Ambisiøst band i Oslo søker gitarist, vokalist, og keyboardist/laptop (ala Deftones/Rammstein: Leads, atmospheres og soundscapes).

Vi er tre medlemmer, gitar, trommer, og bass, og er rundt 18 år. Vi prøver å være så åpensinnede og eksperimentelle som vi mulig, og spiller derfor mye forskjellig av alt, men holder oss innenfor rock/post-grunge, metal, og også mer rolig musikk.

Prioriteringer er originalitet og dedikasjon. Vi har et meget godt øvingslokale, kjenner produsenter, har mulighet for å spille gigger på relativt kjente steder, og har et hav av sanger og materiale. Alt er klart, nå mangler vi kun meldemmer.

Innenfor rock låter vi litt som tidlig Coldplay og Snow Patrol, men mer heavy.

Innenfor metal går det for det meste i A tuning, med inspirasjon som Korn, Deftones, Meshuggah og Mastodon. Groove/prog/death, og av og til stoner metal.

Som gitarist trenger du ikke å være noen Steve Vai. Her er det låtskriving som er viktigst. Du må være åpen for all mulig musikk, ha mange inspirasjonskilder, og kunne skrive godt, originalt materiale.

Som vokalist må du både kunne skrike og synge clean, men hvis du er spesielt god på en av delene så ta kontakt uansett.

Som keyboardist må du kunne legge på atmosfære på trackene og være god med lyd. Som tidligere nevnt så leter vi etter en med samme rolle som de i Deftones og Rammstein, så hvis turntables/laptop/touchpads eller ligende er din greie, så ta kontakt.

MSN/mail: Serious_delirium@hotmail.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.