Web Analytics
Jump to content

[Oslo]


Megative
 Share

Recommended Posts

Ambisiøst band i Oslo søker gitarist, vokalist, og keyboardist/laptop (ala Deftones/Rammstein: Leads, atmospheres og soundscapes).

Vi er tre medlemmer, gitar, trommer, og bass, og er rundt 18 år. Vi prøver å være så åpensinnede og eksperimentelle som vi mulig, og spiller derfor mye forskjellig av alt, men holder oss innenfor rock/post-grunge, metal, og også mer rolig musikk.

Prioriteringer er originalitet og dedikasjon. Vi har et meget godt øvingslokale, kjenner produsenter, har mulighet for å spille gigger på relativt kjente steder, og har et hav av sanger og materiale. Alt er klart, nå mangler vi kun meldemmer.

Innenfor rock låter vi litt som tidlig Coldplay og Snow Patrol, men mer heavy.

Innenfor metal går det for det meste i A tuning, med inspirasjon som Korn, Deftones, Meshuggah og Mastodon. Groove/prog/death, og av og til stoner metal.

Som gitarist trenger du ikke å være noen Steve Vai. Her er det låtskriving som er viktigst. Du må være åpen for all mulig musikk, ha mange inspirasjonskilder, og kunne skrive godt, originalt materiale.

Som vokalist må du både kunne skrike og synge clean, men hvis du er spesielt god på en av delene så ta kontakt uansett.

Som keyboardist må du kunne legge på atmosfære på trackene og være god med lyd. Som tidligere nevnt så leter vi etter en med samme rolle som de i Deftones og Rammstein, så hvis turntables/laptop/touchpads eller ligende er din greie, så ta kontakt.

MSN/mail: Serious_delirium@hotmail.com

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Fender-Hendrix-Voodoo-Child-Ball-End-Gitarstrenger-av-Nikkel-10-38/3G3G Kunne det funket, eller blir det for tynt i basstrengene?
  • Tipper han mener 10-42, altså basstrengene fra et typisk .009-sett. Vet ikke om noen slike sett i Norge. Curt Mangan har et slikt, mulig det kan lønne seg å bestille noen sett om gangen.
  • Enten har jeg missforstått noe, eller så må du utdype litt hva du mener. Er det til en 6-stengs elgitar, eller noe 12-strenger det er snakk om? Siden du nevner 009 på bass-strengen.  Det er vanlig med f.eks 10-46 (noen skriver 010 - 046 ) sett, eller 09-46 der første tall er lys E og 46 er mørk E. Jeg bruker 11 - 49 sett og det er perfekt balanse for min stil, bestiller i større kvantum her, av og til har de enten god kampanjer eller gratis frakt, som gjør at det lønner seg å bestille 10-20 pakker. https://www.stringsandbeyond.com/daddario-electric-guitar-strings-exl115-3d-blues-jazz-rock-11-49.html https://www.stringsandbeyond.com/ernie-ball-electric-guitar-strings-2220-12p-power-slinky-11-48.html Skal du bare ha et par sett, lønner det seg å bestille lokalt. 
  • Hei. Jeg kunne tenke meg .010 på de lyse strengene, og .009 på basstrengene. Tipper det finnes noen ferdige sett på utenlandske nettsider, men har ikke sett noe slikt på norske nettbutikker. Er det noen her som kjenner til norske selskaper som selger slike sett?  Alternativt kan jeg Kjøpe fra en utenlandsk nettbutikk. Hvordan blir det da med moms og frakt - er det noen som kjenner til hvordan dette er for tiden? Kjedelig å kjøpe strenger for 300,- men betale like mye i moms og frakt.  Kjøpe enkelt-strenger. Tipper dette blir en del dyrere enn eventuelle ferdige sett.  EDIT: Dette gjelder altså ordinære elgitar-strenger. 
  • Ok, Eclipse er jo i boks, men ein kvit Custom eller Classic Custom-suget er fortsatt tilstede. Er det ingen som har stående ein slik? Eller veit om ein som har ein slik som ikkje blir brukt…? Hvis det er av interesse med (del)bytte så har eg diverse gitarer og ting som «er på vei ut». Feks Gibson LesPaul Deluxe (1974, men ikkje heilt original lengre, blandet annet refinished og den har fått humbuckers), Fender Road Worn 50s Stratocaster, Gibson Les Paul Studio (alpine white), Fender Highway One Stratocaster (rockefjøl som er godt slitt og krakellert i lakken med kun 1 humbucker ved stolen), Fender TwinReverb 1976 (silverface, nylig service).
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.