Web Analytics
Jump to content

Gitarlærer i Trondheim ønskes


Papillon
 Share

Recommended Posts

Søker gitarlærer bosatt i Trondheim med kompetanse innen akustisk gitarspill. Vil fortrinnsvis spille på stålstrenger-gitar med varianter av folk-musikk som hovedfokus. Er nybegynner, men vil lære fort. Forøvrig er jeg 21 år gammel, gutt, siv.ing.-student, notorisk opptatt av musikk.

Krever ikke noen formell pedagogisk utdannelse, men det er viktig at vedkommende er erfaren på sitt instrument og glad i å lære bort, men viktigst er likevel en solid musikalsk forståelse da jeg ønsker å forstå musikken like mye som instrumentet.

Om du selv kan gi undervisningstimer eller kjenner/vet om kandidater som kan, vær snill og svar på dette emnet eller send meg en pm.

Takk :)

Edited by Papillon
Link to comment
Share on other sites

Jeg har forsåvidt nok erfaring innen gitar, men ingen spesialisering innen akustisk gitar - heller omvendt, da jeg veldig sjelden har spilt akustisk i nevneverdig grad.

Har flere navn som jeg kan foreslå, men för jeg gjör det er det greit å vite litt om hva du kan tillate deg selv å betale samt hvor ofte du vil ha timer. :)

Link to comment
Share on other sites

Nå skal jeg være noe kravstor, hehe.

- Ønsker ukentlig eller annenhver ukentlig undervisning. Klokketime.

- Start over nyttår.

To grunner til at jeg kan komme til å foretrekke en "ufaglært" lærer (nr. to basert på forutinntatthet):

- Billigere.

- En gitarist som ikke er trukket gjennom årelange musikkstudier og drevet med pedagogikk har oftere et friskere og mer lidenskapelig forhold til musikk. Jeg vil prøve å styre unna litt av den kjedelige inngroddheten som muligens preger deler av musikkskole-Norge. Dette er selvsagt urettferdig av meg å hevde.

For å være mer spesifikk; om grunnen til at en gitarlærer er høyt priset er at vedkommende har studert pedagogikk ved Boston University of Fine Arts og Musikkonservatoriet i Wien, er jeg mindre interessert (kanskje om han har studert i Wien, lol).

Enda mer spesifikk. Jeg er student, pris er viktig, har ikke mulighet til å betale mye. Hva er dyrt? 200,- timen er i mange tilfeller en fornuftig pris. Jeg vil også nevne at det kan være morsommere å ha meg som elev fremfor nok en åtteåring.

Takk for svar The Euphor, foreslå gjerne navn om de skulle matche min uforholdsmessige kravstorhet. Kanskje også i motsatt tilfelle, moderasjon er mulig.

Link to comment
Share on other sites

Offtopic, men det høres ut som om du kan jævlig mye om flinke folks problemer, til å være kun en student? ;)

Å si at man leter etter en lærer som ikke er pedagogisk er vel litt av noe toskeri. Evne til å lære bort = pedagogikk.

Link to comment
Share on other sites

Offtopic, men det høres ut som om du kan jævlig mye om flinke folks problemer, til å være kun en student? ;)

Å si at man leter etter en lærer som ikke er pedagogisk er vel litt av noe toskeri. Evne til å lære bort = pedagogikk.

Det er helt korrekt, men man kan være pedagogisk dyktig selv om man ikke har studert pedagogikk og/eller didaktikk.

Link to comment
Share on other sites

Takk for pm The Euphor. Skal forhøre meg.

200,- er definitivt ingen ågerpris nei. Kanskje vanskelig å gi noe absolutt svar på dette, men hva er "vanlig" timespris hos, la oss si en dyktig gitarlærer? Hva må jeg regne med å betale hos gutta du refererte til Euphor? (Hvor mye tar du for en typisk undervisningstime?)

Og så til Kjutte. Jeg mente vel bare å si at det finnes gode gitarister og pedagoger uten formell lærerutdannelse, og at de kanskje er noe lavere priset nettopp av denne grunn, sukk. Var ikke meningen å spytte deg m/fler i ansiktet.

Edit: Og der knep Audun poenget mitt. Bra!

Edited by Papillon
Link to comment
Share on other sites

Noen år siden sist jeg ga timer privat. Jeg brukte å ta 250,- for en klokketime, det var stort sett fordi jeg hadde så lite penger i starten at 250,- var mer enn nok. Men også fordi at jeg ikke synes det skal koste en formue å läre mer om noe du er interessert i. :) I dag aner jeg ikke hva jeg ville tatt, avhenger av hvor mange andre elever jeg hadde, og om jeg måtte kjöpt inn utstyr/leid lokale for å få det til. :)

Link to comment
Share on other sites

Mannen du leter etter heter Stig Nergård. Han har sluttet med privat undervisning, men han tok 200,- for 45 min. Han underviser på tre45 i dag, og det er mange andre som underviser der og, men det er han du skal ha. Han er helt overlegen, og han kan lære bort alt du kan tenke deg. Litt snodig kar tidvis, men på gitar er han et geni. Sjekk ut Tellus Requiem på Myspace for å sjekke ut gitarspillet til fyren. Helt vilt. Nå spiller han ikke bare dette, men han er nærmest en komplett gitarist. Jazz, fusion, flamenco++... You name it, og han nailer det.

Han spiller av og til på Macbeth i byen på helgene sammen med en kompis. De kaller seg Blond og Forutsigbar. Sjekk han ihvertfall ut. Han er helt rå!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Fender-Hendrix-Voodoo-Child-Ball-End-Gitarstrenger-av-Nikkel-10-38/3G3G Kunne det funket, eller blir det for tynt i basstrengene?
  • Tipper han mener 10-42, altså basstrengene fra et typisk .009-sett. Vet ikke om noen slike sett i Norge. Curt Mangan har et slikt, mulig det kan lønne seg å bestille noen sett om gangen.
  • Enten har jeg missforstått noe, eller så må du utdype litt hva du mener. Er det til en 6-stengs elgitar, eller noe 12-strenger det er snakk om? Siden du nevner 009 på bass-strengen.  Det er vanlig med f.eks 10-46 (noen skriver 010 - 046 ) sett, eller 09-46 der første tall er lys E og 46 er mørk E. Jeg bruker 11 - 49 sett og det er perfekt balanse for min stil, bestiller i større kvantum her, av og til har de enten god kampanjer eller gratis frakt, som gjør at det lønner seg å bestille 10-20 pakker. https://www.stringsandbeyond.com/daddario-electric-guitar-strings-exl115-3d-blues-jazz-rock-11-49.html https://www.stringsandbeyond.com/ernie-ball-electric-guitar-strings-2220-12p-power-slinky-11-48.html Skal du bare ha et par sett, lønner det seg å bestille lokalt. 
  • Hei. Jeg kunne tenke meg .010 på de lyse strengene, og .009 på basstrengene. Tipper det finnes noen ferdige sett på utenlandske nettsider, men har ikke sett noe slikt på norske nettbutikker. Er det noen her som kjenner til norske selskaper som selger slike sett?  Alternativt kan jeg Kjøpe fra en utenlandsk nettbutikk. Hvordan blir det da med moms og frakt - er det noen som kjenner til hvordan dette er for tiden? Kjedelig å kjøpe strenger for 300,- men betale like mye i moms og frakt.  Kjøpe enkelt-strenger. Tipper dette blir en del dyrere enn eventuelle ferdige sett.  EDIT: Dette gjelder altså ordinære elgitar-strenger. 
  • Ok, Eclipse er jo i boks, men ein kvit Custom eller Classic Custom-suget er fortsatt tilstede. Er det ingen som har stående ein slik? Eller veit om ein som har ein slik som ikkje blir brukt…? Hvis det er av interesse med (del)bytte så har eg diverse gitarer og ting som «er på vei ut». Feks Gibson LesPaul Deluxe (1974, men ikkje heilt original lengre, blandet annet refinished og den har fått humbuckers), Fender Road Worn 50s Stratocaster, Gibson Les Paul Studio (alpine white), Fender Highway One Stratocaster (rockefjøl som er godt slitt og krakellert i lakken med kun 1 humbucker ved stolen), Fender TwinReverb 1976 (silverface, nylig service).
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.