Web Analytics
Jump to content

Mikk høyde på strat


hedda
 Share

Recommended Posts

Hvor høyt har dere mikkene på stratene? Og har dere forskjell på høyden på bass siden vs tremble siden? Altså forskjellig høyde på pickupen oppe og nede sånn sett.

Har en Clapton strat med vintage noiseless pickups, og jeg leste at det var anbefalt å mikkene lavt, så jeg tenkte jeg skulle prøve å sette de ned i dag. Men jeg lurte på om dere hadde de forskjellig på tremble vs bass siden, eller har samme høyden på hele mikken.

Håper dere forstod spørsmålet.

Edited by hedda
Link to comment
Share on other sites

På strat pleier jeg å kjøre bridgepickupen høyt nok at jeg får litt ordentlig grit og output. (ikke altfor høyt riktignok)

Så balanserer jeg neck i forhold til volumet på bridge, for så å sette mid rimelig lavt. Liker 4. posisjon med mid satt lavt :)

Link to comment
Share on other sites

viktig og ikke ha dem alt for høyt heller da.. med tanke på at magnetene kan svekke sustainen.

personelig stiller jeg bridge PU'en først perfekt, og deretter setter jeg høyden på de andre så de spiller like høyt som bridgen ;)

det med forskjell på treble og bass siden har mye med ossen pickup du har.. tror det er lurt for deg med clapton noisless, at du har dem ganske likt.. siden de er ganske trebly fra før ;)

Edited by Thorris
Link to comment
Share on other sites

det med forskjell på treble og bass siden har mye med ossen pickup du har.. tror det er lurt for deg med clapton noisless, at du har dem ganske likt.. siden de er ganske trebly fra før ;)

Men har dere forskjellig høyde på hver pickup på bass delen og tremble delen? Eller har dere lik høyde opp og nede på de?

se een gang til..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.