Web Analytics
Jump to content

Metalheads, folkemusikkere og VIKINGER SE HER!


tvkmetal
 Share

Recommended Posts

Hey, vi er et viking/kvade/folke - metal band fra asker som søker medlemmer!! Bandet heter Stjòrn (grovt sett, Bibelen på norrønt). Vi har allerede noen låter som venter på å spilles. Musikken vår låter som en kombinasjon av Metal som i; Black Metal og litt Døds-Metall sammen med Folkemusikk, Viking temaer og rolige breackdowns med ren og flott kvading.

Dette er et stort prosjekt som er seriøst og som krever en del følelser som feks humor og aggresjon. Bandet består av Eirik (aka Erkeskjelett Kladd Barton) på bass og studio keyboards, Tord (aka Skaldagrim Hammiltonson) på gitarer, lut og ukulele og Ammar på vokal (aka Amon Ammar). Vi er alle 1992 kullet men alder/kjønn har like lite å si for oss som om det regner midt i stillehavet, så lenge du er innstilt og har humor for noe alternativt.

Vi søker 2 fiolinister som kan holde tritt med høye tempoer. Fioliner/feler er en viktig del av Stjòrns reportoar. Vi søker også en evnesterk klaverist som kan spille keyboard og en trommis som kan holde tritt med tempoer der selv Thor hadde slitt å holde følge. Vi trenger også en rytme gitarist som er stødig på takt og tempo og samtidig kan bidra med cruchy rytmer.

Bandet holder som sagt til i Asker. Her er det mulig å få band lokaler men det krever at medlemmer finner et tidspunkt som passer alle. Dersom du er interrisert, og har det som kreves (og et månedskort) skriv her.

Mvh Stjòrn! :D

Edited by tvkmetal
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.