Web Analytics
Gå til innhold
tvkmetal

Metalheads, folkemusikkere og VIKINGER SE HER!

Anbefalte innlegg

Hey, vi er et viking/kvade/folke - metal band fra asker som søker medlemmer!! Bandet heter Stjòrn (grovt sett, Bibelen på norrønt). Vi har allerede noen låter som venter på å spilles. Musikken vår låter som en kombinasjon av Metal som i; Black Metal og litt Døds-Metall sammen med Folkemusikk, Viking temaer og rolige breackdowns med ren og flott kvading.

Dette er et stort prosjekt som er seriøst og som krever en del følelser som feks humor og aggresjon. Bandet består av Eirik (aka Erkeskjelett Kladd Barton) på bass og studio keyboards, Tord (aka Skaldagrim Hammiltonson) på gitarer, lut og ukulele og Ammar på vokal (aka Amon Ammar). Vi er alle 1992 kullet men alder/kjønn har like lite å si for oss som om det regner midt i stillehavet, så lenge du er innstilt og har humor for noe alternativt.

Vi søker 2 fiolinister som kan holde tritt med høye tempoer. Fioliner/feler er en viktig del av Stjòrns reportoar. Vi søker også en evnesterk klaverist som kan spille keyboard og en trommis som kan holde tritt med tempoer der selv Thor hadde slitt å holde følge. Vi trenger også en rytme gitarist som er stødig på takt og tempo og samtidig kan bidra med cruchy rytmer.

Bandet holder som sagt til i Asker. Her er det mulig å få band lokaler men det krever at medlemmer finner et tidspunkt som passer alle. Dersom du er interrisert, og har det som kreves (og et månedskort) skriv her.

Mvh Stjòrn! :D

Endret av tvkmetal

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.