Web Analytics
Jump to content

Tell


Tell
 Share

Recommended Posts

Hei

Fant dette forumet relativt nylig og registrerte meg nettopp og tenkte jeg skulle bruke en del tid her i og med at det virker som en god arena for gitarister og andre musikere. Men nok om det.

Jeg heter Andreas Tell og kommer fra selveste blærum. Jeg er 18 år og går for tiden på videregående skole, type studiespesialiserende. Jeg har spilt gitar i 5 år, men har ikke spilt noe seriøst mer enn de siste 1 og 1/2 årene. Vil personlig si at "ferdighetene" mine ,hvis de nå kan kalles det, vil ligge et sted noe over nybegynner og kanskje opp mot viderekommen.

Musikksmak går mye i gammel britisk heavy metal. Trash-metal, ny som gammel. Store deler melodisk black metal à la Dimmu Borgir og Behemoth.

Jeg spiller for tiden på en LTD EX 260 sammen med en Fender frontman 212R forsterker. Har tidligere hatt en Epiphone Special II med en Fender 15 watts forsterker som jeg blåste åt skogen.

Legger forsåvidt til at jeg leter etter folk som har lyst til å spille sammen for morro skyld i bærumsområdet/akershus, og helst spille noe i nærheten av heavy/trash/black metal.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.