Web Analytics
Jump to content

Aktiv bass uten bryter


Recommended Posts

Har en fender mexico (deluxe? Ihvertfall en modell som kun var i produksjon i 3 - 4 år) 5 strengers bass som har aktiv preamp i seg. Har ikke åpnet å kikket inni den enda, men noe som er helt sikkert er at det ikke er noen passive og aktiv bryter på den. Så tanken er å montere en slik bryter, men jeg er ikke sikker på hvor den skal plasseres. Noen forslag ? Hadde vært kult å sleppe å borre i kroppen så kunne tenke meg å benytte meg av en slik push/pull pot knapp som bryter for aktiv og passive.

Om ønskelig kan jeg sikkert åpne den å legge ut noen bilder hvis det skulle gjøre det hele enklere.

Link to comment
Share on other sites

Er nok ikke så enkelt om ikke preampen er designet for aktiv/passiv mode slik som for eksempel Bartolini men du kan jo først sjekke om den fungerer som passiv uten mod ved å koble ut batteriet. Funker det er det en enkel sak å sette inn en miniswitch som slår av og på batteriet, evt bytte en av tonekontrollene til et potmeter med DPDT switch dersom du ikke vil drille i kontrollplaten.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.