Web Analytics
Jump to content

Denyeverything


denyeverything
 Share

Recommended Posts

Trodde jeg hadde skrevet en sånn tråd, men finner den ikke igjen. Kanskje den forsvant i den store gitarforumhackingen? Ja ja.. Jeg har vært her i tre-fire år, og er vel et par hakk over gjennomsnittsalderen. Jeg begynte å spille gitar rundt 1990, og spilte i en rekke svært forskjellige band frem til slutten av 90-tallet, da jeg stappet elgitarene i et skap og spilte noe stusselige greier på nylonstrenger i 5-6 år, hvorpå jeg tok til vettet igjen. Nå er jeg gammel, gift, far og for opptatt med å jobbe til å bli god til å spille igjen, men det hindrer meg ikke i å kose meg noe sinnsykt med gitarene mine :)

Edited by denyeverything
Link to comment
Share on other sites

jeg mener nå du er fantastisk dyktig, de opptakene du har levert har vært veldig bra! husker du la ut en innspilling fra da du spilte på fest, og da tenkte jeg at det her ville være utrolig sloppy, nettopp fordi du var på fest :P men neida, du leverte noen ordentlige tøffe greier. Kudos!

Link to comment
Share on other sites

All erfaring er god erfaring, selv om noen vil si at nylonstrenger passer bestpå en fiskestang og ikke har noe på en gitar å gjøre. Har selv vært innom klassisk, men lærte meg bare å spille etter noter og et par lutstykker fra barokken og ble aldri noe særlig. Hyggelig å stifte "bekjentskap" med deg hvertfall. Setter pris på dine meninger og innlegg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Anbefales generel tå ha et lydkort for innspilling, med mindre man bruker en enhet med innebygget USB-interface (HX Stomp, POD, andre multi-fx-enheter.) Gir mye mer fleksibilitet og kvalitet. Jeg har ikke klart å bruke PC'ens lydkort til noe fornuftig innenfor musikk.  Kan også nevne at det funnes masse plug-ins / software som gir deg gode toner å spille inn med via VST plugins. Eksempler: Positive Grid Bias FX, Guitar Rig, Neural DSP. Tror listen er uendelig  Jeg brukte Bias FX lenge til stille-øving etter at ungene har lagt seg. Imponerente god lydkvalitet, og stort utvalg.  Forslag til lydkort: https://evenstadmusikk.no/focusrite/1131912/focusrite-scarlett-2i2-bundle-med-mikrofon-hodetelefoner-og-software
  • Stemmer nok det. Katana 50 har 1/4" jack rec/phones ut.
  • Produsenten oppgir bare minijack ut: https://www.boss.info/global/products/katana-mini/specifications/
  • Det er nok lurt ja Tror nok det beste for meg er å bli litt mer erfaren med noe basic utstyr og så se litt mot horisonten etterhvert. Tusen takk for den oversikten! Jeg ser et par stk som skiller seg ut for mitt behov. Men, jeg ser her (og når jeg ser nærmere på produktbeskrivelsene i norske nettbutikker) at Katana mini har en "rec out" port. Oversikten sier det er USB, men bildene på nettbutikkene ser ut som en vanlig jack. Uansett, betyr det at jeg kan koble den rett til laptoppen (via mikrofonporten??), og uten å ha noe mer lydkort? Det hørtes litt slikt ut fra oversikten.
  • Skal skaffe meg et nytt kabinett til en Marshall JCM 900 100w higain dual reverb. Ser for meg 2x12 med vintage 30 elementer. Har sortert meg ned til Marshall 1936v og Orange PPC212 open back. Har noen her inne erfaring med disse to kabinettene og kan komme med sitt syn på hva de anbefaler?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.