Web Analytics
Jump to content

Denyeverything


denyeverything
 Share

Recommended Posts

Trodde jeg hadde skrevet en sånn tråd, men finner den ikke igjen. Kanskje den forsvant i den store gitarforumhackingen? Ja ja.. Jeg har vært her i tre-fire år, og er vel et par hakk over gjennomsnittsalderen. Jeg begynte å spille gitar rundt 1990, og spilte i en rekke svært forskjellige band frem til slutten av 90-tallet, da jeg stappet elgitarene i et skap og spilte noe stusselige greier på nylonstrenger i 5-6 år, hvorpå jeg tok til vettet igjen. Nå er jeg gammel, gift, far og for opptatt med å jobbe til å bli god til å spille igjen, men det hindrer meg ikke i å kose meg noe sinnsykt med gitarene mine :)

Edited by denyeverything
Link to comment
Share on other sites

jeg mener nå du er fantastisk dyktig, de opptakene du har levert har vært veldig bra! husker du la ut en innspilling fra da du spilte på fest, og da tenkte jeg at det her ville være utrolig sloppy, nettopp fordi du var på fest :P men neida, du leverte noen ordentlige tøffe greier. Kudos!

Link to comment
Share on other sites

All erfaring er god erfaring, selv om noen vil si at nylonstrenger passer bestpå en fiskestang og ikke har noe på en gitar å gjøre. Har selv vært innom klassisk, men lærte meg bare å spille etter noter og et par lutstykker fra barokken og ble aldri noe særlig. Hyggelig å stifte "bekjentskap" med deg hvertfall. Setter pris på dine meninger og innlegg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.