Web Analytics
Jump to content

Akustisk bass


Rogern

Recommended Posts

Det relativt begrensede utvalget jeg har testet av femstrengs kasser, fikk meg til å kjøpe en firestrenger. Uten forsterker har de jeg har prøvd en felles lyte- H- strengen har vært ubrukbar. Ikke rart, egentlig, når man tenker på kassestørrelse og slikt. Finnes det kasser, femstrengs som resonerer brukbart helt ned, altså? Uten forsterker?

Link to comment
Share on other sites

Har nettopp solgt min 4 strenger akkustiske bass. Jeg prøvde ganske mange forskjellige i butikker og mener at den største forskjellen på forskjellige modeller er hvor mye lyd de gir uten amp. Om du har tenkt å bruke den uten amp sammen med andre som spiller akkustisk så har dette ganske mye å si for om du vil bli fornøyd. Om du i det hele tatt får noe trøkk fra en evt. H streng er jeg veldig i tvil om.

Når dette er sagt så er det andre faktorer som kan være greit å få testet før du kjøper - f.eks halsen. Enkelte av de jeg testet hadde ganske tykk og uelegant hals å spille på.

Hvis unplugged ikke er så viktig så åpner det seg jo mange muligheter for å gå etter design og feel.

Denne er jo kul, og finnes i 5 strengs variant.

1036.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
  • Er det noen som har erfaringer med Yamaha Stagepas 1K MkII som PA-system for duo 1 gitar med pedalbrett (mest akustisk med innebygd pickup) og 1-2 vokalister innenfor sjanger folk/vise/pop. Lydkvalitet? Brukervennlig? Spiller sjelden i lokaler med plass til over 300 personer. Etter det jeg kan se mangler systemet mulighet for 48V phantom power til f.eks. aktiv DI-boks. Setter pris på tilbakemeldinger.
  • Hei, er ikke så inne på dette, men vet at disse 80-talls gitarene fra Kramer skal være verdt litt, har dere noen innblikk i hva jeg kan få for denne? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.