Web Analytics
Jump to content

Gibson ute med ny gitar.


Fist of Fury

Recommended Posts

Jeg lurer på om jeg skal kjøpe meg denne gitaren: http://www2.gibson.com/Products/Electric-Guitars/Les-Paul/Gibson-USA/Buckethead-Signature-Les-Paul.aspx

Dette er en gitar jeg har siklet på i 5år, og nå når den endelig har kommet på markedet så klør det i fingrenne. MEN, mye penger skal ut, så jeg skal ivertfall vente noen månder, kanskje lenger. Det kan hende at dollaren går enda litt ned, og kanskje den går litt ned i pris også borte i statene.

Det jeg lurer på er hva dere synes om denne gitaren, er den bra? Ligger det mange tusen i at det er Buckethead sin signatur gitar? For noen tusen har jeg tenkt å bruke bare på grunn av at det er hans gitar, men hva får jeg igjen for resten av gitaren? Den ser jo ut som den er utrolig god å spille på, og fargen og alt, ser rett og slett drømmende ut.

Jeg har ikke så mye greier på pickup og sånn, så lurer på hva dere mener.

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 52
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jeg syns pickupene i denne er veldig bra. Gitaren ser jo også dritkul ut! Du betaler nok mye fordi det er en Buckethead-signaturmodell, men syns du at det er verdt det, så kjøper du den jo. Mest sannsynlig låter den fett og er veldig god å spille på. :)

Link to comment
Share on other sites

Ja, trodde da Buckethead hadde hvite killswitch-knapper på sin? Han er jo veldig stilren.

Har denne btw baryton-skala-hals? mente Buckethead hadde det på sin. Men har denne det blir den vel ikke så populær, så Gibson har vel droppa det, kan jeg tenke meg.. I tillegg har den ikke hvit hardware, som Buckethead har på sin, så denne er langt ifra lik den Buckethead bruker selv :huh:

Edited by Metalbrain
Link to comment
Share on other sites

Nei, har nok alltid vært røde, men den røde oppe er ny. Den er en helt vanlig Killswitch, men den nede er det noe spesielt med, men det forsto jeg ikke. Noe som kan forklare eller er det bare jeg som har lest feil? De er røde, og akkurat som de er på arcade. Hvis jeg ikke har glemt min barndom så er de knappene veldig lette å trykke på, og er ikke så hard som min killswitch er. Må jo være et pluss :) For meg som er sto Buckethead fan, så er de to røde en del av sjarmen :)

Link to comment
Share on other sites

Buckethead selv har vel et hvit lite plastlokk der pickupswitchen sitter på en normal Les Paul og en liten, rød firkantet bryter som killswitch nede ved knottene.

Skalaen på denne er samme som Buckethead sin, 27".. skjønner virkelig ikke hvorfor de lager den i denne skalaen. Er jo bare Buckethead + andre kjemper som drar nytte av det :P

Link to comment
Share on other sites

Skalaen på denne er samme som Buckethead sin, 27".. skjønner virkelig ikke hvorfor de lager den i denne skalaen. Er jo bare Buckethead + andre kjemper som drar nytte av det :P

Er du liten?

Komplekser?

:D

...neida, du er jo ikke ferdig vokst engang, så, hihi ;) Men tenker skalaen har noe med tuning å gjøre. Lengre skala gir strammere strenger! Tenker du allerede kjenner til konseptet baritongitar... :)

Hetfield hadde vel en ESP bariton-signatursak for noen år siden, med Viper-kropp. Grynch?

Link to comment
Share on other sites

Guest KAARVAAG

fysj så grufull stygg gitar :o

er bare min mening,er sikkert mange andre som mener den er kul..

jeg syns gibson virkelig har mista grepet..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.