Web Analytics
Jump to content

Smells like teen spirit cover


Peri
 Share

Recommended Posts

Hehe. Vi spilte den inn da vi var i studio for et par år siden. Ler like mye hver gang jeg hører'n. Det var et stunt, for å si det sånn. "La oss spille inn en sang bare på tull." Og da falt valget på smts, en låt som vi ALDRI hadde spilt sammen før, ja de fleste hadde vel ikke spilt den i det hele tatt. Og dette er første take....Og vokalisten(egentlig saksofonisten) kunne vel bare et ord på hele låta. (Hello)

Dere bør høre hele greia, og særlig den helt siste strofa.....priceless.

Link to comment
Share on other sites

Ok, jeg rota litt i arkivet, og fant en enda råere versjon av denne låta. Den er spilt inn på gutterommet av meg på lead gitar, casio trommer, lead piano, bass og fløyte og Martin på vokal og rytmegitar.

Går vel inn under kategorien "må høres."

Hele.

Link to comment
Share on other sites

Hehe, vel som vi alle vet er jo Teen Spirit i sangens tilfelle en deodorant. Og jeg tviler på at det var mangelfull parfymering fra passasjerenes side som førte til avkjøring den kvelden.

Ei heller var det alkohol.

Vi hadde hatt en shabby spillejobb på sommerparadiset Hvaler. Det var skikkelig møkkavær, sinnsykt glatt og sjåføren hadde dårlig tid.

Ingen god kombinasjon.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • David, størrelse betyr ingenting,......🙄 😁,
  • Jeg vil bruke dette gripbrettet hvis jeg får det til, så kan jeg spare det som jeg bestilte til et fremtidig prosjekt istedenfor. Etter binding er ferdig så skal jeg borre ut og lime inlays, også de små  på siden... artig når jeg klarer å la være med fuckups. Har tidligere brukt mye tid på å rette opp og korrigere for diverse feil  ,så langt alt vel på denne. Venter på deler fra gitarist.no, og etpar kjøp på finn. Edit: har veldig stor nytte av disse firkantede aluminiumsrørene, de er helt rette, har skarpe hjørner, veier lite . Jeg  bruker de til planering av treverk, til å frese beine kanter langs, og nå til å lime bindingen, jeg lot gripbrettet ligge litt innafor kanten sånn at bindingen blir liggende flush med underkanten av gripbrettet. Satt på en stripe maskeringstape for å ikke lime gripbrettet fast i aluminiumet. De klypene er også hendige til diverse ting. Liming f eks, istedenfor tvinger. 
  • Binding på gripbrett.
  • Kjøpes fra StewMac, limes med polyeuretan-lim. Jeg bruker Titebond sine lim til alt, trelim, superlim og poly
  • Photoshoot med dette beistet ved "Sverd i fjell", flott søndagsmorgen må jeg si... 🙂  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.