Web Analytics
Jump to content

Bergensband søker musikere


Torgeir90
 Share

Recommended Posts

Vi er to musikere på 19 år (gutter) fra Bergen, henholdsvis en gitarist/vokalist og en bassist. Vi er innspirert av band som The Beatles, Oasis, Blur, Zeppelin osv, men har i hovedsak lyst til å lage musikk som er satt sammen av flere sjangere. Har veldig lyst å starte et nytt Bergensband og ser for oss faste øvinger hver uke.

Søker først og fremst en lead guitar og en trommis, men "jo flere jo bedre". Så hvis du spiller musikk og vil jamme sammen med et band, så er du hjertelig velkommen til å sende en mail til oss.

Link to comment
Share on other sites

Heisann. Eg er en gitarist på 20 år fra Arna. Eg har ønsket å starte, eller bli med i et band en ganske god stund no. Eg er glad i Zeppelin, The Beatles og Oasis :) Eg kan noe Zepelin, men ikkje så mye av de andre. Har litt erfaring med samspill fra før. Eg har det dessverre veldig travelt før jul, men hvis dere fortsatt leiter etter gitarist på nyåret, er eg gjerne med å lage litt musikk :P

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Heisann. Eg skriver litt informasjon en gang til. Eg ble plutselig litt usikker på om eg fikk sendt den forrige meldingen om ''litt mer info''. Eg skriver defor inn en ny melding. Vet ikkje helt om eg ser på meg selv som en lead-gitarist egentlig. Føler meg ganske stødig på backing, men eg kan for all del gi det en sjans. Har spilt gitar siden eg var rundt 16. Men var litt av og på en stund. Men har spilt no så godt som hver dag i snart ett år. Eg gikk på folkehøyskole i fjor, på musikklinje. Så har spilt en del med andre der. Det var en del supergitarister der, så eg spilte litt bass. Men eg foretrekker gitar fremfor det :P Eg liker å spille rock for det meste. Zeppelin lignende, av og til hardere, og av og til litt roligere saker. Gi meg en lyd hvis dere er interessert. Hadde vært kjekt med en liten lyd hvis plassen allerede var tatt :) Håper på positivt svar :P

Link to comment
Share on other sites

Hey man !

Sorry for at vi ikke har svart. Plassen er på ingen måte fylt og vi vil gjerne ha deg med. Vi covrer som regel Beatles musikk og hvis du har anledning kan du jo gå gjennom et par av disse... Vi kunne jo møtes en dag og tatt en "engangs øving" i AKKS sine øvingslokaler ? Du kjenner ikke til en trommis som også vil være med , eller andre musikere for den del ? Vet ikke helt hvordan du stiller deg i forhold til Beatles ?

Litt mer info om oss:

Gitarist/vokalist : Bor på Bønes og har spilt gitar i mange år. Liker helt musikk fra 60 - 70 tallet.

Bassist: Bor også på bønes, spilt bass i snart ett år. Liker samme type musikk.

- Ikke høye på pæra :P

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • 2 weeks later...

Hallao!

Jeg er gitarist, kjenner en trommis og jeg spiller gjerne leadgitar. Jeg elsker Zeppelin, har et godt forhold til Beatles men kjenner ikke så godt til Oasis. Har spilt gitar i 4-5 år. Er veldig interessert i å spille i et rockeband. Spiller i band nå og har gjort det lenge, derfor har jeg god erfaring fra sammspill.

Hvis dere er interessert, gi meg en lyd.

j_s_b_einarsen@hotmail.com

Heter forresten Jørgen Severin og bor på Bønes.

Kanskje dere vet hvem jeg er, kanskje vi har gått på skole sammen?

PS: For å høre hva jeg driver med: Bandet jeg spiller i nå

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.