Web Analytics
Jump to content

DIO - Sentrum Scene 4. desember


rocktrond
 Share

Recommended Posts

Hot damn, jeg skal!!! Så Dio på Hamar Music Festival for noen år sia, det var fett. Riktignok med en tvers gjennom råtten BC Rich Warlock-spillende Blackmore-lookalike av en gitarist (husker ikke navnet), så detta blir nok ganske mye fetere :D

Link to comment
Share on other sites

Hot damn, jeg skal!!! Så Dio på Hamar Music Festival for noen år sia, det var fett. Riktignok med en tvers gjennom råtten BC Rich Warlock-spillende Blackmore-lookalike av en gitarist (husker ikke navnet), så detta blir nok ganske mye fetere :D

Det var ikke Craig Goldy? Han har jo spillt en del på BC Rich. Tror kanskje det er han som spiller denne gangen også - selv om Rockefeller/Sentrum Scene sidene sier at det er Doug Aldrich.

Edited by rocktrond
Link to comment
Share on other sites

While Craig Goldy is touring Australia with Budgie, Ronnie James Dio is pleased to announce that his good friend and ex-bandmate Doug Aldrich will be joining him, Rudy Sarzo, Simon Wright and Scott Warren for the upcoming UK/European DIO tour in November/December.

:D :D :D

Link to comment
Share on other sites

Nå var det jo fra DIO David Coverdale hentet Doug Aldrich, så at han spiller med DIO når Whitesnake ikke er aktive, er vel slett ikke unaturlig. Meget god gitarist Doug, men litt for selvforherligende etter min smak. F.eks. 20 min. med gitaronani er ikke noe jeg setter veldig pris på lenger.

Edited by Audun
Link to comment
Share on other sites

Har sett Dio 4-5 ganger og den feteste konserten var den på Hamar med Goldy!

Bruttern så de i Hamar på tidlig 80 tall med Vivian (som forøvrig var i slåsskamp etter konserten!!!) Missunelig :lol:

Doug Aldrich er en allround bedre gitarist, men Goldy har noe av den gode gamle Dio ånden for meg :)

Så lenge det aldri kan bli Vivian C igjen så er jeg fornøyd med han, synes Dream Evil er den siste klassiske Dio plata.

OT: Noen som husker Goldy`s forrige band?

Corny som F.. Men sjekk soloen etter ca 1.20 Classic 80`s hehe

http://www.youtube.com/watch?v=fLLt5txxaGA

Edited by Debris
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Anbefales generel tå ha et lydkort for innspilling, med mindre man bruker en enhet med innebygget USB-interface (HX Stomp, POD, andre multi-fx-enheter.) Gir mye mer fleksibilitet og kvalitet. Jeg har ikke klart å bruke PC'ens lydkort til noe fornuftig innenfor musikk.  Kan også nevne at det funnes masse plug-ins / software som gir deg gode toner å spille inn med via VST plugins. Eksempler: Positive Grid Bias FX, Guitar Rig, Neural DSP. Tror listen er uendelig  Jeg brukte Bias FX lenge til stille-øving etter at ungene har lagt seg. Imponerente god lydkvalitet, og stort utvalg.  Forslag til lydkort: https://evenstadmusikk.no/focusrite/1131912/focusrite-scarlett-2i2-bundle-med-mikrofon-hodetelefoner-og-software
  • Stemmer nok det. Katana 50 har 1/4" jack rec/phones ut.
  • Produsenten oppgir bare minijack ut: https://www.boss.info/global/products/katana-mini/specifications/
  • Det er nok lurt ja Tror nok det beste for meg er å bli litt mer erfaren med noe basic utstyr og så se litt mot horisonten etterhvert. Tusen takk for den oversikten! Jeg ser et par stk som skiller seg ut for mitt behov. Men, jeg ser her (og når jeg ser nærmere på produktbeskrivelsene i norske nettbutikker) at Katana mini har en "rec out" port. Oversikten sier det er USB, men bildene på nettbutikkene ser ut som en vanlig jack. Uansett, betyr det at jeg kan koble den rett til laptoppen (via mikrofonporten??), og uten å ha noe mer lydkort? Det hørtes litt slikt ut fra oversikten.
  • Skal skaffe meg et nytt kabinett til en Marshall JCM 900 100w higain dual reverb. Ser for meg 2x12 med vintage 30 elementer. Har sortert meg ned til Marshall 1936v og Orange PPC212 open back. Har noen her inne erfaring med disse to kabinettene og kan komme med sitt syn på hva de anbefaler?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.