Web Analytics
Jump to content

Någon som vill spela konsert med oss torsdag 3/12 (ändrat datum)?


TUFFTUFFTUFF
 Share

Recommended Posts

Hej, ja, gig på Cacadou i Oslo torsdag 3:december (INTE 26:e november). Är det någon här som vill värma upp för oss eller har ett bra förslag på band som skulle kunna passa? Hur vi(Goldcrush) låter kan man höra här, här eller här. Det är ju ett plus om det passar någorlunda musikstilsmässigt men det viktigaste är att bandet drar litt folk/bidrar med att kvällen blir en great night out för både band och publik.

Det blir gratis att komma in på Cacadou den kvällen :) .

Det är inte 100% säkert att det blir ett band till eller om vi kör själva, men alla förslag mottages tacksamt.

Edited by TUFFTUFFTUFF
Link to comment
Share on other sites

Kanskje bandet mitt Exit Irina kan spille før dere? Vi har bare 3 låter klare, men funker som et kvarters oppvarming for dere, det, eller? Litt tyngre enn det ditt band spiller, tufftuff, men hvis det er 18-års grense for å slippe inn, så kan vi slite litt, da vi kun er 16, alle tre. men sjekk ut myspacen i sig'en min, også skal jeg forhøre meg med de to andre om det passer ogsånn. er bare et forslag, du får avvise hvis det ikke passer seg :) har forresten bare spilt inn én låt, men vi har som sagt 3 klare, klarer også kanskje å slenge sammen en til før neste torsdag, hvis det trengs .. :P

Edited by Metalbrain
Link to comment
Share on other sites

Gigget är framflyttat en vecka till torsdag 3/12. Vi har fått några förslag på PM men jag hade faktiskt trott att det skulle vara mer folk här som var intresserade av ett gig, he, he. Det ser ut som om vi kör gigget själva om inte någon har ett väldigt bra supportbandsförslag :) .

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.