Web Analytics
Jump to content

Monster Cable i norge?


Sandman
 Share

Recommended Posts

Jeg har tenkt å kjøpe meg Monster Cable, nærmere bestemt Monster Instrument Pro Rock Performer 500, eller noe sånt,uansett,jeg trodde dette skulle gå fint. Det gjorde det jo ikke.

Jeg sjekket diverse forhandlere i Norge, det viste seg at ingen av disse hadde Professional-greiene til Monster, de hadde bare kabler til TV'er og Playstation og gud vet hva. Så jeg sendte en mail til et par av disse distributørene, Akers Mic inkludert, og har nå ventet noen uker på svar. Så i dag tenkte jeg at jeg skulle bestille fra et annet sted, på nett. Etter å ha browset igjennom diverse steder nå etpar timer, så har jeg kommet til at de få som sender utenfor USA skal ha mellom 50 og 170 dollar for å sende meg to kabler, noe jeg finner HELT sinnsykt og jeg NEKTER å betale så mye for frakt, ettersom sist jeg bestilte noe fra USA,så betalte jeg 6 dollar, og det tok 6 dager, og det funka fint som faen.

Så DA kommer vi til saken. Ettersom det er mange smarte mennesker her, så tenkte jeg at dere kanskje enten visste om noen som selger det jeg skal ha i norge, eller som vet om en forhandler utenlands som ikke skal ha halve det armenske forsvarsbudsjettet i frakt. På forhånd tusen takk,med oppriktige ønsker om sannhet og kjærlighet til hver og en av dere.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
  • Siste aktive tråder

  • http://www.BILDELERstore.co.no

  • Støtt driften av GitarNorge


  • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.