Web Analytics
Gå til innhold
Yngarn

Pickupene funker ikke...

Anbefalte innlegg

Jeg har et problem med j-bassen min:

Neck pickupen gir ingen lyd fra seg idet hele tatt, mens bridge pickupen funker bare når tone-pot'en står på 10.

Sånn her ser det ut: J-bass diagram

Noen som veit hva som er galt? :unsure:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Og du har kontrollert at elektronikken ser lik ut som bildet?

Hvis de er like er det vell Picupen som det er noe feil med..

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Mange små gitarverksteder rundt omkring.. men tror Gitarhuset.no fikser pickups.. De bygger en del egene ting også..

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Vanskelig å se på de bildene... Du har sikkert sjekket at alle loddinger osv. er intakte?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Feilsjekk ved å koble den pickupene fra elektronikken og etter tur rett på jackutgangen. Om det låter er det elektronikken som er dårlig loddet = fjern alle ledninger og start på nytt :rolleyes:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.