Web Analytics
Jump to content

Gitarlærer


Baron Ereksjon

Recommended Posts

Jau,

Nå har jeg spilt gitar i omtrent ett og et halvt år, og har lært en god del av meg selv.

Men, nå har jeg kommet til det stadiet der jeg ikke lærer så mye av meg selv lenger, og har bestemt meg for å skaffe meg gitarlærer.

Så, dette spørsmålet er til dere der ute med gitarlærer (og dere andre som vet svaret på spørsmålet):

Hvor bør jeg sjekke for å finne en gitarlærer som kan lære meg det jeg trenger?

Mulig det bare er jeg som har fordommer, men jeg tenker liksom at hvis man slår opp i Gule Sider finner man bare middelaldrende folk som har lyst på ekstrainntekt ved å ta kull på 10 stykker samtidig og lære dem et par akkorder.

Jeg har mest lyst til å lære soloteknikker og skalating, shredding, sweeping, øvelser/teknikker for å bli kjappere og få bedre koordinasjon mellom høyre og venstre hånd.

Skalaøvelser, improvisasjonsteknikker og...ja...you name it, det meste av sologreier :)

Bare for å få "kresen snørrunge" stempelet trykket ekstra hardt i pannen sier jeg at det beste ville vært privattimer her i Oslo et sted 8)

Takk for alle råd og all hjelp!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
  • Er det noen som har erfaringer med Yamaha Stagepas 1K MkII som PA-system for duo 1 gitar med pedalbrett (mest akustisk med innebygd pickup) og 1-2 vokalister innenfor sjanger folk/vise/pop. Lydkvalitet? Brukervennlig? Spiller sjelden i lokaler med plass til over 300 personer. Etter det jeg kan se mangler systemet mulighet for 48V phantom power til f.eks. aktiv DI-boks. Setter pris på tilbakemeldinger.
  • Hei, er ikke så inne på dette, men vet at disse 80-talls gitarene fra Kramer skal være verdt litt, har dere noen innblikk i hva jeg kan få for denne? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.