Web Analytics
Jump to content

Installering av nye pickups


 Share

Recommended Posts

Så, forgje uke fikk jeg et sett med Bare Knuckle Nailbomb i posten. Jeg har ikke hatt tid til å få satt meg ned å kikket på det før nå i dag. Jeg tok en titt på et "wiring diagram" som fulgte med, som ser slik ut:

http://i36.tinypic.com/k3k7wo.jpg

Problemet med det er at det jeg skal ha er 2 humbuckers, 1 volum og en 3 way switch. Så jeg fant frem et "wiring diagram" på seymour duncan sin side. (fant gjennom google)

Dette her:

http://www.seymourduncan.com/support/wiring-diagrams/schematics.php?schematic=2h_1v_3w

Så tok jeg en titt på pickupene, og den eneste kabelen som er på disse pickupene er denne:

http://i37.tinypic.com/jzv1n9.jpg

Så etter hva jeg kan tyde fra den tegningen jeg fikk med fra BKP så skal den metal liggnende greia som er rundt ledningen loddes til solder/ground ? Og så føres innmaten i denne metal dingsen (kom ikke på noe å kalle den) føres videre og loddes på volumpot ?

Hadde satt pris på litt hjelp her :)

PS. Ja jeg er helt ny på dette området!

Link to comment
Share on other sites

Det blir akkurat som på Seymour Duncan illustrasjonen. Eneste forrskjell er at din pickup har en strømpe (markert som grønn i SD skjemaet) og en innerleder (markert som sort i SD skjemaet) Se ellers bare helt bort fra alle andre ledninger i SD skjemaet.

Link to comment
Share on other sites

Det blir akkurat som på Seymour Duncan illustrasjonen. Eneste forrskjell er at din pickup har en strømpe (markert som grønn i SD skjemaet) og en innerleder (markert som sort i SD skjemaet) Se ellers bare helt bort fra alle andre ledninger i SD skjemaet.

Ah, takker så meget Greener, da tror jeg at jeg har kontrollen på dette her. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Dagens gitar. Nå er alt på plass, men innser jo at jeg bør bytte ut den kinesiske Wilkinson-stolen med noe litt mer raffe saker. Plukket opp en pakke med aged deler i går (kontrollplate, jack-brønn, knotter, halsplate og diverse skruer). Bare å koble ledninger og sette på strenger, så blir det sus i serken. Om noen har en aged telestol liggende, hyl ut. 
  • For å lime på en sånn kant av abs plast , bør vel det først freses vekk tilsvarende som skal på igjen. Hvis ikke blir det noe rart med størrelsen.  Og bruke en varmepistol for å få det rundt de mindre hjørnene . Sikkert ikke det enkleste å få det pent, spesielt på et gjennomsiktig brett, men det lar seg nok gjøres.
  • Tipp-Ex   Neida. Jeg laget noen gjennomsiktige brett for mange år siden, og fikk en lignende (men ikke så skarp) effekt ved å matte kanten på brettet. Spørs hvor slak vinkelen på kanten er.
  • Jo, det som er der er en slags maling. Aner ikke hva det er, men det må jo ha vært mykt og påførbart og deretter herdet på noe vis. Skulle likt å visst hvilket materiale som er brukt.
  • Skulle jeg til å si også. Må jo være det absolutt enkleste.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.