Web Analytics
Jump to content

Modulus bass gitar


Glenn Tore
 Share

Recommended Posts

Jeg kjøpte min i England, og er storfornøyd. Byttet ut min Stingray4, og synes Modulusen er mye bedre med tanke på spillbarhet og sound.

tre45 har en svart som du får prutet ned til 14990. Den har ikke badassII bridge.

Liker man RHCP er det tøffest med LanePoor pickup, badassII-bridge og Aguilar preamp. (Som Flea har) LanePoor er bare på de gamle fleabassene(fra før 1999), etterpå kom de med Seymor duncan basslines pickup, som egentlig er like bra. Denne er en kopi av LanePoor, og lages kun til modulus.

Kongebass, tøffest i flake/sparklefinish.

post-6054-125801193095_thumb.jpg

Edited by Felson
Link to comment
Share on other sites

Jeg har nå bare prøvd en Quantum 5, som er en betraktelig mye dyrere bass, men jeg DIGGET den. Spottet forøvrig en Flea 4 på tre45 for noen uker tilbake, men fikk aldri prøvd den, dessverre. Er i tenkeboksen ang. hvorvidt jeg skal bytte ut min MM Bongo 5 mot en Modulus Q5 om dagen, men skal prøve en Fleabass først...

Link to comment
Share on other sites

Har en Modulus Flea5 (5-strengs) som jeg kjøpte hos tre45 det året modellen kom på markedet. Jeg var i Trondheim og stakk innom, men de hadde ikke modellen på lager. En som jobbet der hadde imidlertid en selv og kjørte hjem og hentet den slik at jeg fikk prøve instrumentet. Snakk om kundeservice! :D som førte til at jeg bestilte der og da.

Veldig stabilt instrument med lettspilt smekker hals og lyd som passer det meste fra svartmetall via 70talls funk til komping av kor = låter fint med plekter, fingre, slaphand og tapping. Støyfri elektronikk og lett å justere ultralav strengehøyde på, så til og med gitaristene som prøver den syns den er lettspilt. Spiller du ute eller inne vinter eller sommer er grafitthalsen dønn stabil og slik du justerte den sist. Ingen døpunkt (ulvetoner) pga materialet, og den låter som en bass selv om du roter deg opp i det øverste registeret (der mange andre begynner å minne om en gitar :lol: )

Når jeg fikk bassen var halsen shimmet fra fabrikk :angry: . Det syns jeg ikke man skal forvente på et instrument til kr.23.000,- Skiftet stol til en Hipshot B type og fjernet shimmingen. Skiftet strengetre som var av den gamle Fendertypen (knapp) til Hipshot strengetre (samme som Sandberg bruker). Bassen ble levert med Basslines PU. Det eneste jeg kunne ønske meg var mulighet for mer jazzbasslyd, og jeg har liggende en Bartolini med splitcoilmulighet som skal inn etterhvert og som jeg håper vil innfri ønsket. Batteriet til preampen lå løst, bare rullet inn i litt skumplast med en strikk rundt fra fabrikk. Kanskje de har endret det? For min del har jeg ettermontert en batteriklemme på lokket til elektronikken, men vurderer å frese inn plass til en 2x9V batteriboks for å kjøre 18V på preampen.

Bassen låter ikke som en MM Stingray, men er mer nøytral. Du kan få MM lyd ved å dra på bass og diskant. Det er +/- 18dB å gå på og jeg har den som regel i nøytral posisjon evt legger på litt bass når jeg spiller soloer.

I tilfelle pimping kan det være greit å vite at plekterbrett får du ikke kjøpt. De må lages. De fins i mange flotte finishvarianter, men min ser slik ut, bortsett fra at jeg ikke har mid kontrol, bare volum. bass & diskant.

Flea5BlackBppgcollage1TN.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.