Web Analytics
Jump to content

Ny multieffekt


jealei
 Share

Recommended Posts

heisann godtfolk, jeg går for tiden og vurderer et kjøp av en multieffekt, av den grunn av stompbox riggen min ikke er særlig kompakt, og det er alltid et eller annet som ikke er som det skal, jeg eide en boss gt 8 før, den låt jo greit, men det var så mange instilinger at det var til og bli gærn av så jeg kvittet meg med den, og gikk over til stomboxer, problemet nå er jo at riggen er så svær at den tar hele scena og jeg kan ikke kvitte meg med noen av pedalene, alle har sitt formål, så kjøpte en venn av meg en line 6 m13, den virket jo utrolig praktisk, så jeg vurderer om jeg skal gå til innkjøp av en slik en. men er det noe annet som ligner på markede for tida? har ikke fulgt med på en stund.

jeg spiller litt lett og tung rock, den trenger ok vreng, også jeg er også veldig glad i bruk av litt spacey delay, litt sånn "ambient" også sånne fine delay rytmer viss dere forstår :P

Link to comment
Share on other sites

Uten at jeg vet hvordan de dyrere pedalene til Digitech låter så kan jeg hvertfall si at billigere Digitech-multieffekter er noe ræl. Ville personlig lett kjøpt en M13 foran noe som helst som det sto Digitech på.

TC Electronics er dog noe man aldri skal kimse av :)

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Jeg har det, og jeg er storfornøyd.

De berømte TC-effektene, nova delay, reverb, chorus, pitch effekter osv osv, og i tillegg så er vrengen i systemet 100% analogt! :)

Hvordan er egentlig vrengen i det brettet?

Snakker vi AC/DC eller greier det å gni ut noe som ligner high gain?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Anbefales generel tå ha et lydkort for innspilling, med mindre man bruker en enhet med innebygget USB-interface (HX Stomp, POD, andre multi-fx-enheter.) Gir mye mer fleksibilitet og kvalitet. Jeg har ikke klart å bruke PC'ens lydkort til noe fornuftig innenfor musikk.  Kan også nevne at det funnes masse plug-ins / software som gir deg gode toner å spille inn med via VST plugins. Eksempler: Positive Grid Bias FX, Guitar Rig, Neural DSP. Tror listen er uendelig  Jeg brukte Bias FX lenge til stille-øving etter at ungene har lagt seg. Imponerente god lydkvalitet, og stort utvalg.  Forslag til lydkort: https://evenstadmusikk.no/focusrite/1131912/focusrite-scarlett-2i2-bundle-med-mikrofon-hodetelefoner-og-software
  • Stemmer nok det. Katana 50 har 1/4" jack rec/phones ut.
  • Produsenten oppgir bare minijack ut: https://www.boss.info/global/products/katana-mini/specifications/
  • Det er nok lurt ja Tror nok det beste for meg er å bli litt mer erfaren med noe basic utstyr og så se litt mot horisonten etterhvert. Tusen takk for den oversikten! Jeg ser et par stk som skiller seg ut for mitt behov. Men, jeg ser her (og når jeg ser nærmere på produktbeskrivelsene i norske nettbutikker) at Katana mini har en "rec out" port. Oversikten sier det er USB, men bildene på nettbutikkene ser ut som en vanlig jack. Uansett, betyr det at jeg kan koble den rett til laptoppen (via mikrofonporten??), og uten å ha noe mer lydkort? Det hørtes litt slikt ut fra oversikten.
  • Skal skaffe meg et nytt kabinett til en Marshall JCM 900 100w higain dual reverb. Ser for meg 2x12 med vintage 30 elementer. Har sortert meg ned til Marshall 1936v og Orange PPC212 open back. Har noen her inne erfaring med disse to kabinettene og kan komme med sitt syn på hva de anbefaler?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.