Web Analytics
Jump to content

Ny multieffekt


jealei
 Share

Recommended Posts

heisann godtfolk, jeg går for tiden og vurderer et kjøp av en multieffekt, av den grunn av stompbox riggen min ikke er særlig kompakt, og det er alltid et eller annet som ikke er som det skal, jeg eide en boss gt 8 før, den låt jo greit, men det var så mange instilinger at det var til og bli gærn av så jeg kvittet meg med den, og gikk over til stomboxer, problemet nå er jo at riggen er så svær at den tar hele scena og jeg kan ikke kvitte meg med noen av pedalene, alle har sitt formål, så kjøpte en venn av meg en line 6 m13, den virket jo utrolig praktisk, så jeg vurderer om jeg skal gå til innkjøp av en slik en. men er det noe annet som ligner på markede for tida? har ikke fulgt med på en stund.

jeg spiller litt lett og tung rock, den trenger ok vreng, også jeg er også veldig glad i bruk av litt spacey delay, litt sånn "ambient" også sånne fine delay rytmer viss dere forstår :P

Link to comment
Share on other sites

Uten at jeg vet hvordan de dyrere pedalene til Digitech låter så kan jeg hvertfall si at billigere Digitech-multieffekter er noe ræl. Ville personlig lett kjøpt en M13 foran noe som helst som det sto Digitech på.

TC Electronics er dog noe man aldri skal kimse av :)

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Jeg har det, og jeg er storfornøyd.

De berømte TC-effektene, nova delay, reverb, chorus, pitch effekter osv osv, og i tillegg så er vrengen i systemet 100% analogt! :)

Hvordan er egentlig vrengen i det brettet?

Snakker vi AC/DC eller greier det å gni ut noe som ligner high gain?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Fender-Hendrix-Voodoo-Child-Ball-End-Gitarstrenger-av-Nikkel-10-38/3G3G Kunne det funket, eller blir det for tynt i basstrengene?
  • Tipper han mener 10-42, altså basstrengene fra et typisk .009-sett. Vet ikke om noen slike sett i Norge. Curt Mangan har et slikt, mulig det kan lønne seg å bestille noen sett om gangen.
  • Enten har jeg missforstått noe, eller så må du utdype litt hva du mener. Er det til en 6-stengs elgitar, eller noe 12-strenger det er snakk om? Siden du nevner 009 på bass-strengen.  Det er vanlig med f.eks 10-46 (noen skriver 010 - 046 ) sett, eller 09-46 der første tall er lys E og 46 er mørk E. Jeg bruker 11 - 49 sett og det er perfekt balanse for min stil, bestiller i større kvantum her, av og til har de enten god kampanjer eller gratis frakt, som gjør at det lønner seg å bestille 10-20 pakker. https://www.stringsandbeyond.com/daddario-electric-guitar-strings-exl115-3d-blues-jazz-rock-11-49.html https://www.stringsandbeyond.com/ernie-ball-electric-guitar-strings-2220-12p-power-slinky-11-48.html Skal du bare ha et par sett, lønner det seg å bestille lokalt. 
  • Hei. Jeg kunne tenke meg .010 på de lyse strengene, og .009 på basstrengene. Tipper det finnes noen ferdige sett på utenlandske nettsider, men har ikke sett noe slikt på norske nettbutikker. Er det noen her som kjenner til norske selskaper som selger slike sett?  Alternativt kan jeg Kjøpe fra en utenlandsk nettbutikk. Hvordan blir det da med moms og frakt - er det noen som kjenner til hvordan dette er for tiden? Kjedelig å kjøpe strenger for 300,- men betale like mye i moms og frakt.  Kjøpe enkelt-strenger. Tipper dette blir en del dyrere enn eventuelle ferdige sett.  EDIT: Dette gjelder altså ordinære elgitar-strenger. 
  • Ok, Eclipse er jo i boks, men ein kvit Custom eller Classic Custom-suget er fortsatt tilstede. Er det ingen som har stående ein slik? Eller veit om ein som har ein slik som ikkje blir brukt…? Hvis det er av interesse med (del)bytte så har eg diverse gitarer og ting som «er på vei ut». Feks Gibson LesPaul Deluxe (1974, men ikkje heilt original lengre, blandet annet refinished og den har fått humbuckers), Fender Road Worn 50s Stratocaster, Gibson Les Paul Studio (alpine white), Fender Highway One Stratocaster (rockefjøl som er godt slitt og krakellert i lakken med kun 1 humbucker ved stolen), Fender TwinReverb 1976 (silverface, nylig service).
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.