Web Analytics
Jump to content

Rørforsterkere


Nemiz
 Share

Recommended Posts

Hei!

Skal gå til innkjøp av en rørforsterker i nærmeste framtid, men lurer på hvor ofte rørene må skiftes, og hvor dyrt dette er. Jeg har ingen erfaring med rørforsterkere, så trenger litt hjelp :)

Link to comment
Share on other sites

Min med billige Kinarør holdt i ett år....

Pris, ja det avhenger jo av hvor mange og hvilke rør som sitter i og må skiftes. og til hvilken type (merke) rør man bytter til..

Jeg skiftet 4 pre-amprør og 4 effektrør i min, det ble 1200 kroner...

Pre-amprør kan man vel skifte ett og ett, som regel er det bare ett som ryker om gangen.

Å skifte i en Epiphone Jr. blir nok billigere, der er det bare ett rør...

Link to comment
Share on other sites

Ikke nødvendigvis. Ikke garantert at det er samme amp; med med et kjapt google-søk så finner man brukermanualen til RT-2100 MosValve Real Tube Combo Amp. Denne ligger på genzbenz.com.

Finner også bilderesultater av en MosValve TubeDrive-topp fra Tubeworks, og en combo jeg ikke klarer å se mer enn "MosValve" på.

Så, selv om "Mos"-delen kan tyde på annet så er det ikke umulig at det her er snakk om en rørforsterker :)

edit: haha. jeg var for sein :)

Edited by Duckling
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg regner med at dette er i seneste laget, men skriver nå innlegget likevel. Liker ikke Finn og det som følger med av "kundkontakt", og forsøker her for å se om det er folk som jeg "kjenner" som kan tenke seg å handle noe. Regner med at dere enten skriver i tråden, eller kontakter meg på PM.  Bryter regelen med pris, regner med at det blir tilgitt i et dødt forum. Selger følgende mer eller mindre snurrige gitarer, pris blir vi enige om vil jeg tro. - Fernandes retrorocket sustainergitar med gammel (og mye bedre Japan produsert) hals, med Roland GR55 gitarsynth. (Må sjekke om synthen fortsatt fungerer) - Ibanez RG 750, sort, hardcase - Ibanez RG 550, sort - Ibanez prestige S2020X, violin burst,  hardcase - Line6 Variax 300, sort komplett med PSU og gigbag - Ibanez M-522S mandolin, limt sprekk i topp, ellers mint - Countryman 5- strengs banjo - Ibanez RD 828 LE, sort bass, original, men med Badass stol
  • Så, hvordan ble det med alt? Musikkprat er fullstendig dødt, det er ikke noe info å finne verken her eller der, men det er fortsatt aktivitet her, selv om forumet skulle stenges. Skal man bare begynne å henge her igjen, da? 🤔
  • Du skriver- When a jack cable is connected, all frequencies below 120KHz are sent to this Jack at line level. Det betyr at dette er et signal som skal sendes til en forsterker, og ikke direkte til en aktiv sub. Det enkleste og greieste er å handle en aktiv sub. Det er mindre ledninger og styr. Jeg har en passiv nesten  ubrukt sub liggende, husker ikke navn og nummer her og nå, men det er en helt grei PA- sub av kjent merke. Har vel blitt brukt i maks 8 timer til sammen. Den er din for 500 kroner pluss porto. Jeg trenger den ikke lenger. PM hvis det er aktuelt.
  • Jeg ville tatt kontakt med Falck musikk i Trondheim, om ikke annet for å spørre. De vet det nok og har eget verksted, så mulig de kan gjøre det. Det koster vel 130 kroner å sende en gitar med posten. Men ærlig talt, jeg vet ikke.    
  • Hei. Jeg er ny her, og om dette skulle vært tatt opp i tidligere tråder, må dere ha meg unnskyldt. Jeg har noen spørsmål angående inlays.  Er det noen her som gjør inlays? Skulle gjerne ha hatt nye inlays på 2 halser som allerede har enkle inlays fra før. Lar dette seg gjøre, eller blir det fryktelig kålete? Hva er evt prisen for å få slikt gjort?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.