Web Analytics
Jump to content

Lage footswitch


Recommended Posts

Heisann!

Da var det sånn at jeg har fått en ny forsterker i hus, nemlig Peavey Valveking. Fulgte ikke med footswitch da jeg kjøpte den, derfor tenkte jeg å lage en selv.

Så da er spørsmålet, er dette vanskelig? Er det noen allvitende personer på forumet her som har noen tips, og muligens guider? :)

På forhånd, takk!

Link to comment
Share on other sites

sitter på toget nå, så skriver ikke noen guide, men det er dødslett og du klarer ikke å ødelegge noe. Pleier å lage meg provisoriske switcher av lampettledning og lysbrytere. Ærlig talt er det jo ikke verdt det, for du får jo footswitch nesten like billig som delene separat, men det er jo litt morsomt. Alt du trenger finnes på google.

Link to comment
Share on other sites

Så lenge det er to brytere og ikke en blir det fort mer innviklet. Ikke verre enn å finne ut hvordan du skal koble, men siden det er to brytere blir det vel NI forskjellige måter man kan koble på... Da jeg hadde 5150, prøvde jeg med en hel haug forskjellige footswitcher før jeg krøp til korset og kjøpte den store plastdritten til Peavey :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.