Web Analytics
Jump to content

iMac krasjer med TonePort UX2


nikotro
 Share

Recommended Posts

Jeg gikk til anskaffelse av den nye iMac 27", og fikk den i hus i går. Jeg har siklet på Mac i mange år, og så for meg at dette ville være en riktig løsning for hjemmestudioet mitt. Jeg har i mange år hatt PC, og har de siste årene brukt noen forskjelllige Line6 lydkort. I tillegg til POD XT Pro (som jeg for tiden bruker som mulitieffekt i loopen på en Engl Screamer 1*12) har jeg til hjemmestudioet benyttet TonePort UX2. Denne har gjort jobben for det jeg holder på med. Inntil nå. I går, etter å ha eid iMacen i noen timer og etter å ha lastet ned programvare fra Line6 sine hjemmesider, krasjer iMacen hver gang jeg plugger inn TonePorten. Dette hadde jeg ikke hatt problemer med før jeg lastet ned programvaren, og trodde at dersom jeg avinstallerte den, ville problemet forsvinne. Det er ikke tilfellet. Den fortsetter å krasje maskinen. Jeg blir bedt om å holde av/på knappen inne til maskinen slår seg av. Når jeg prøver å slå den på igjen mens TonePorten er koblet til, krasjer maskinen i oppstarten. Så fort jeg kobler ut/vekk TonePorten fungerer iMacen som den skal.

Er det noen som har en ide om hvordan jeg kan fikse dette?

Link to comment
Share on other sites

Prøv å fjerne plist filene som hører til toneport driveren i biblioteket og avinstaller og reinstaller driveren, de ligger i bibliotek -> preferences. Hvis det ikke funker så bør du vente til det kommer en ny driver (stor fare for at driveren ikke er støttet i SnøLeopard. Sliter på min egen iMac med en EMU boks.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.