Web Analytics
Jump to content

Boss-phaser til å bli gæern av..


Recommended Posts

Jeg har en gammel Boss PH-2 phaser(1987) som, så lenge jeg har eid den, har funket bra med både PSA-adapter og DC-Brick. Inntil for et par dager siden: Først slutta den å lyse, men virka ellers. Så "daua" den helt. Fungerte ikke i det hele tatt. Helt til jeg nå i ettermiddag satte i et BATTERI. DA funka den igjen.. Prøvde så på nytt med DC-Brick, da virka den så vidt det var, veldig "svakt" men ikke noe lys. Så "daua " den igjen. Nå hjalp det ikke med batteri heller. Temmelig oppgitt lot jeg pedalen stå i fred, før jeg etter en ti minutters tid bestemte meg for å prøve med batteri en siste gang. Og DA var den jaggu i gang igjen.. Dårlig kontakt et eller annet sted?

Kanskje det er noen her på forumet som kan forklare dette her?

Link to comment
Share on other sites

Har du brukt samme adapter hele tiden? Kan være feil polaritet på adapteret

Ja, jeg har brukt samme adapter hele tiden, to forskjellige: Dunlop/MXR Dc-Brick når pedalen har stått på brettet, og Boss PSA-adapter ellers. Har funket greit hele tiden. Jeg kom til å tenke på at jeg har en Boss CS-3, også denne fra slutten av åttitallet, som også lyser veldig svakt når den går på disse strømkildene. Rare greier..

Link to comment
Share on other sites

Sikker på at de ikke krever ACA adapter? De eldste boss pedalene bruker ACA adapter og ikke PSA.

Du kan omgå dette problemet ved å daisychaine via en pedal som krever standard 9v PSA adapter.

les mer her :).: the ACA/PSA debate :.

YESS!! Nå tok jeg og plugga DC-Bricken inn i TU-2, så en kabel ut fra TU-2 og inn i PH-2. Og da VIRKA DEN!! Måtte det vare! Et firfoldig HURRA for deg, Loztboy!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Fender-Hendrix-Voodoo-Child-Ball-End-Gitarstrenger-av-Nikkel-10-38/3G3G Kunne det funket, eller blir det for tynt i basstrengene?
  • Tipper han mener 10-42, altså basstrengene fra et typisk .009-sett. Vet ikke om noen slike sett i Norge. Curt Mangan har et slikt, mulig det kan lønne seg å bestille noen sett om gangen.
  • Enten har jeg missforstått noe, eller så må du utdype litt hva du mener. Er det til en 6-stengs elgitar, eller noe 12-strenger det er snakk om? Siden du nevner 009 på bass-strengen.  Det er vanlig med f.eks 10-46 (noen skriver 010 - 046 ) sett, eller 09-46 der første tall er lys E og 46 er mørk E. Jeg bruker 11 - 49 sett og det er perfekt balanse for min stil, bestiller i større kvantum her, av og til har de enten god kampanjer eller gratis frakt, som gjør at det lønner seg å bestille 10-20 pakker. https://www.stringsandbeyond.com/daddario-electric-guitar-strings-exl115-3d-blues-jazz-rock-11-49.html https://www.stringsandbeyond.com/ernie-ball-electric-guitar-strings-2220-12p-power-slinky-11-48.html Skal du bare ha et par sett, lønner det seg å bestille lokalt. 
  • Hei. Jeg kunne tenke meg .010 på de lyse strengene, og .009 på basstrengene. Tipper det finnes noen ferdige sett på utenlandske nettsider, men har ikke sett noe slikt på norske nettbutikker. Er det noen her som kjenner til norske selskaper som selger slike sett?  Alternativt kan jeg Kjøpe fra en utenlandsk nettbutikk. Hvordan blir det da med moms og frakt - er det noen som kjenner til hvordan dette er for tiden? Kjedelig å kjøpe strenger for 300,- men betale like mye i moms og frakt.  Kjøpe enkelt-strenger. Tipper dette blir en del dyrere enn eventuelle ferdige sett.  EDIT: Dette gjelder altså ordinære elgitar-strenger. 
  • Ok, Eclipse er jo i boks, men ein kvit Custom eller Classic Custom-suget er fortsatt tilstede. Er det ingen som har stående ein slik? Eller veit om ein som har ein slik som ikkje blir brukt…? Hvis det er av interesse med (del)bytte så har eg diverse gitarer og ting som «er på vei ut». Feks Gibson LesPaul Deluxe (1974, men ikkje heilt original lengre, blandet annet refinished og den har fått humbuckers), Fender Road Worn 50s Stratocaster, Gibson Les Paul Studio (alpine white), Fender Highway One Stratocaster (rockefjøl som er godt slitt og krakellert i lakken med kun 1 humbucker ved stolen), Fender TwinReverb 1976 (silverface, nylig service).
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.