Web Analytics
Jump to content

Boss-phaser til å bli gæern av..


Recommended Posts

Jeg har en gammel Boss PH-2 phaser(1987) som, så lenge jeg har eid den, har funket bra med både PSA-adapter og DC-Brick. Inntil for et par dager siden: Først slutta den å lyse, men virka ellers. Så "daua" den helt. Fungerte ikke i det hele tatt. Helt til jeg nå i ettermiddag satte i et BATTERI. DA funka den igjen.. Prøvde så på nytt med DC-Brick, da virka den så vidt det var, veldig "svakt" men ikke noe lys. Så "daua " den igjen. Nå hjalp det ikke med batteri heller. Temmelig oppgitt lot jeg pedalen stå i fred, før jeg etter en ti minutters tid bestemte meg for å prøve med batteri en siste gang. Og DA var den jaggu i gang igjen.. Dårlig kontakt et eller annet sted?

Kanskje det er noen her på forumet som kan forklare dette her?

Link to comment
Share on other sites

Har du brukt samme adapter hele tiden? Kan være feil polaritet på adapteret

Ja, jeg har brukt samme adapter hele tiden, to forskjellige: Dunlop/MXR Dc-Brick når pedalen har stått på brettet, og Boss PSA-adapter ellers. Har funket greit hele tiden. Jeg kom til å tenke på at jeg har en Boss CS-3, også denne fra slutten av åttitallet, som også lyser veldig svakt når den går på disse strømkildene. Rare greier..

Link to comment
Share on other sites

Sikker på at de ikke krever ACA adapter? De eldste boss pedalene bruker ACA adapter og ikke PSA.

Du kan omgå dette problemet ved å daisychaine via en pedal som krever standard 9v PSA adapter.

les mer her :).: the ACA/PSA debate :.

YESS!! Nå tok jeg og plugga DC-Bricken inn i TU-2, så en kabel ut fra TU-2 og inn i PH-2. Og da VIRKA DEN!! Måtte det vare! Et firfoldig HURRA for deg, Loztboy!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.